ΠΑΤΡΑ: Την ξεφτίλισε... μέσω facebook!!

Σε μία άλλη περίπτωση, Πατρινός ανακάλυψε πως η γυναίκα του (με την οποία προ μηνών είχε αποκτήσει και παιδί)... τον απατά! 


Την «εντόπισε» μέσω μίας φωτογραφίας, να φιλιέται με το νέο της αμόρε... στη διάρκεια της καρναβαλικής παρέλασης (η φωτογραφία ήταν τραβηγμένη από ψηλά) και αποφάσισε... να την ρεζιλέψει στο facebook! 


Δημοσίευσε την φωτογραφία του φιλιού και άρχισε να γράφει διάφορα σχόλια, όπως «ιδού η γυναίκα που παντρεύτηκα, ποιος θα προστατεύσει το παιδί μου» και άλλα τέτοια, όμως στη συνέχεια αναιρούσε και αυτά που νωρίτερα έγραφε αμφισβητώντας... 


την πατρότητα! Τα σχόλια που έχουν γίνει στην ανάρτησή του είναι δεκάδες και οι περισσότεροι προσπάθησαν να του διαμηνύσουν πως ανεξάρτητα με την συμπεριφορά της εν διαστάσει συζύγου του... και η δική του τακτική είναι απαράδεκτη. H υπόθεση είναι βέβαιο πως θα έχει και συνέχεια καθώς μέχρι και φωτογραφίες του ανήλικου δημοσιεύονται στο διαδίκτυο! 


Το παιδί γίνεται δυστυχώς θύμα της κόντρας των γονέων, ενώ κανείς δεν μπορεί να προβλέψει αν θα είναι αίσιο το τέλος αυτής της θλιβερής ιστορίας.
dete
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa