Τα «τρίγωνα» στο Facebook με πρωταγωνίστριες μοντέλα και 27χρονο ποδοσφαιριστή!

Μέχρι πρότινος έπαιζε σε ομάδα της Super League. Πλέον βρίσκεται σε σύλλογο της Football League καθώς δεν είναι και η…ταλεντάρα.


 Το παλικάρι εντάξει, το παλεύει αλλά δεν σκάει κιόλας. Άλλωστε έχει βρει «καλύτερη» ασχολία για να περνάει την ώρα του. Ποια; Το Facebook. Από το πρωί μέχρι το βράδυ είναι στο Chat και το κλείνει μόνο την ώρα των προπονήσεων. 


Εκτός από τις απλές συνομιλίες, τρελαίνεται να κάνει και cyber sex! Δεν έχει ιδιαίτερες προτιμήσεις, με όποια «κάτσει». Βέβαια απ’ όσα έφτασαν στα αυτιά μας, του αρέσουν και τα… παιχνίδια.


 Πρόσφατα μιλούσε με ένα μοντελάκι και της πρότεινε μόλις βρεθούν από κοντά να προσθέσουν και άλλο ένα άτομο στο παρεάκι τους. Αυτή δεν ήθελε να του χαλάσει χατήρι και είπε ναι. Α, να ξεκαθαρίσουμε, δεν ήθελε να την μοιραστεί με συμπαίκτη του, αλλά με κάποια άλλη συνάδελφό της και καλά. Έτσι άρχισε να της δείχνει κοριτσάκια (μέσω facebook) που είχε στο μυαλό του, μέχρι να αποφασίσει και αυτή ποια θέλει για το.. τρίο! 


Ο παίκτης είναι γύρω στα 27 και η μικρή 23…Και όπως λέει το διαχρονικό ανέκδοτο «Καλά θα περάσουμε καλά». Το κακό είναι τι θα γίνει όταν μαθευτεί απο την συμβία του ποδοσφαιριστή, την επίσημη-μοντέλα κι αυτή-η αδυναμία του καλού της! Τον βλέπω να γίνεται στο τέλος ΚΕΜ. Κέντρο εξυπηρέτησης μοντέλων… 


nasos
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa