Europa League: Ενα βήμα πριν τα προημιτελικά ο Ολυμπιακός


Εάν Ολυμπιακός καταφέρει να προκριθεί, την Παρασκευή θα δώσει το «παρών» στην κλήρωση για τα προημιτελικά και τα ημιτελικά του Europa League. Οι αγώνες των «8» θα γίνουν στις 29/3 και 5/4, ενώ για τους «4» στις 19 και 26 Απριλίου. Ο τελικός θα διεξαχθεί στις 9 Μαΐου στο Βουκουρέστι.
Στο όριο επτά παίκτες του Ολυμπιακού
Μια ανάσα από την πρόκριση στα προημιτελικά του Europa League για πρώτη φορά στην ιστορία του βρίσκεται ο Ολυμπιακός που απόψε φιλοξενεί στο «Γ.Καραϊσκάκης» την ουκρανική Μέταλιστ (22:05, ΑΝΤ1) στη ρεβάνς για τους «16» της διοργάνωσης.
Οι Πειραιώτες έβαλαν τις βάσεις στο Χάρκοβο, κερδίζοντας 1-0 και πλέον καλούνται να υπερασπιστούν το υπέρ τους σκορ για να πανηγυρίσουν τη μεγάλη πρόκριση. Πρόβλημα οι κίτρινες κάρτες για επτά ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού.

Επτά παίκτες του Ολυμπιακού κινδυνεύουν να χάσουν το επόμενο ευρωπαϊκό ματς σε περίπτωση πρόκρισης των «ερυθρολεύκων». Η βραδινή ρεβάνς με τη Μέταλιστ κρύβει αρκετές «παγίδες» και μία από αυτές έχει να κάνει με τις κάρτες που έχουν δεχθεί οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού.
Συγκεκριμένα επτά παίκτες είναι στο όριο της τιμωρίας, Χοσέ Χολέμπας, Αβραάμ Παπαδόπουλο, Ραφίκ Τζεμπούρ, Βασίλης Τοροσίδης, Κέβιν Μιραλάς, Νταβίδ Φουστέρ και Ιβάν Μαρκάνο.
Οι δύο πρώτοι έχουν συμπληρώσει τέσσερις κίτρινες, ενώ οι υπόλοιποι έχουν από δύο. Όπως είναι λογικό ο Ερνέστο Βαλβέρδε έχει στο μυαλό του το συγκεκριμένο κομμάτι και δεν αποκλείεται να διαμορφώσει την ενδεκάδα του με αυτό το δεδομένο.

 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa