Γνωστά Μοντέλα Βίζιτες «ψίρισαν» δύο παίκτες της ΑΕΚ και είδαν τα κατορθώματά τους σε DVD...και τις έκαναν μαύρες στο ξύλο

Ο Θεός αγαπάει τον κλέφτη αγαπάει και τον νοικοκύρη. Αυτή η παροιμία κολλάει 100% στην ιστορία που θα σας περιγράψουμε .


 Είναι φίλοι και συμπαίκτες στην ΑΕΚ. Τα παλικάρια είναι ελεύθερα γι’ αυτό φρόντιζαν να έχουν γυναικεία συντροφιά δύο φορές τη βδομάδα. 


Στο σπίτι του ενός στο Μαρούσι, μπορεί και σύνορα με Χαλάνδρι, μπορεί και σύνορα με Πεύκη καλούσαν δύο εντυπωσιακές κοπέλες για να περνάνε στιγμές πάθους. Και πάντα επί πληρωμής.


 Οι… κυρίες-ο θεός να τις κάνει-ανήκουν στη showbiz και είναι από τις περιζήτητες. Ξέρετε τώρα. Διαγωνισμούς ομορφιάς, πολλές σελίδες στο Facebook, ύφος και η βίζιτα πάει σύννεφο! Έχουν όμως ένα κακό ελάττωμα. Τα χέρια τους είναι μακριά.


 Οκ. για να είμαστε ακριβής, ή μία είναι αναγνωρίσιμη. Η ετέρα ήταν Βαλκάνια αγνώστων λοιπών στοιχείων. Οι παίκτες κάθε φορά μετά από τις συναντήσεις μαζί τους, έχαναν πράγματα. Έτσι έβαλαν κάμερες στο σπίτι για να δουν τι ακριβώς συμβαίνει. Οι φόβοι τους επιβεβαιώθηκαν! Τα κοριτσάκια τους έκλεβαν. 


Πάντως δεν τις άφησαν έτσι. Όταν τις κάλεσαν πάλι, τους είχαν ετοιμάσει μια έκπληξη! Τις έβαλαν να δουν ένα DVD στο οποίο ήταν αυτές την στιγμή που… άπλωναν τα χεράκια τους . Το τι ξύλο έπεσε δεν φαντάζεστε. 


Τις έδεσαν και τις πλάκωσαν στις μάπες. Αποτέλεσμα; Να επιστρέψουν στους μπαλαδόρους μέχρι και το τελευταίο ευρώ που τους είχαν «φάει»


Ο ένας απο τους δύο μάλιστα γουστάρει πολύ και την διακόσμηση… 



nasos
Δείτε τα Πρωτοσέλιδα των Εφημερίδων...ΕΔΩ
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa