Ρωσία: Συνελήφθη κανίβαλος που σκότωσε και έτρωγε ανθρώπους!

​Ανατριχίλα προκαλεί η είδηση της σύλληψης ενός κανίβαλου στη Ρωσία ο οποίος σκότωσε 6 ανθρώπους και έφαγε μέλη του σώματος τους.

«Από το 2009 ως το 2011, ο ύποπτος σκότωσε τουλάχιστον έξι κατοίκους της περιοχής της Πένζα και έθαψε τα πτώματά τους» αναφέρει η αστυνομία η οποία εντόπισε ανθρώπινα υπολείμματα στο σημείο ταφής.

Σύμφωνα με το ρωσική εφημερίδα «Ιζβέστια», στο σπίτι του κανίβαλου βρέθηκε ένα ημερολόγιο στο οποίο ήταν καταγεγραμμένες λεπτομέρειες των εγκλημάτων, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ο συλληφθείςέδειχνε να προτιμά το ήπαρ των θυμάτων του το οποίο και έτρωγε αφού τους σκότωνε.

Εξάλλου, οι αρχές της χώρας ανακοίνωσαν τη σύλληψη στο Βλαδιβοστόκ (ρωσική άπω ανατολή) ενός 35χρονου άνδρα, ο οποίος παραδέχθηκε πως είχε σκοτώσει έναν από τους φίλους του και έφαγε από τη σάρκα του μαζί με έναν άλλο γνωστό του. Ο ύποπτος παραδέχθηκε πως σκότωσε το 41χρονο θύμα του μετά από κατανάλωση μεγάλης ποσότητας αλκοόλ.

Οι πολλές περιπτώσεις κανιβαλισμού στη Ρωσία τα τελευταία χρόνια, πάντως, έχουν προκαλέσει μεγάλη ανησυχία στις ρωσικές αρχές, καθώς πολύ πρόσφατα (το 2009 και το 2011) είχαν έρθει στο φως άλλα δύο περιστατικά.

Δείτε τα Πρωτοσέλιδα των Εφημερίδων...ΕΔΩ
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa