Παναθηναϊκός:Πίκρα, οργή και αυτοκριτική…


 Πίκρα, οργή και αυτοκριτική…
Σκυμμένα κεφάλια, απογοήτευση για το όνειρο του τίτλου που δείχνει να χάνεται, έντονη δυσαρέσκεια για τη διαιτησία, αλλά και αυτοκριτική για μία ακόμη κατώτερη των περιστάσεων εμφάνιση, συνθέτουν το σκηνικό στις τάξεις του Παναθηναϊκού την επομένη της ήττας από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. 
Η τρίτη ήττα μέσα σε πέντε ματς πρωταθλήματος έφερε τους «πράσινους» από το +5 στο -4 και ο τίτλος μοιάζει να φεύγει από τα χέρια τους.
Το κλίμα στα αποδυτήρια, αλλά και στο πούλμαν μετά το τέλος του αγώνα ήταν βαρύ. Οι «πράσινοι» αναγνώριζαν πως σε ένα ακόμη κρίσιμο ματς δεν ανταποκρίθηκαν στις απαιτήσεις συνεχίζοντας την πτωτική πορεία που άρχισε λίγο πριν ολοκληρωθεί το 2011 και συνεχίζεται μέχρι και τώρα. Πάντως δεν έλειψαν και τα πολλά παράπονα για τη διαιτησία. Στον Παναθηναϊκό στέκονται στη φάση του πρώτου γκολ, καθώς θεωρούν πως ο εκτεθειμένος Καφές που προσπαθεί να πάρει κεφαλιά επηρεάζει τη φάση, ενώ μιλούν για πέναλτι και αποβολή του Γεωργέα με δεύτερη κίτρινη κάρτα για σπρώξιμο στον Χριστοδουλόπουλο.
Όλα για όλα και… ό,τι γίνει
Παρά τη δεδομένη απογοήτευση, οι περισσότεροι παίκτες της ομάδας έλεγαν πως θα πρέπει να διεκδικήσουν μέχρι τέλους τον τίτλο, αρχής γενομένης από το ντέρμπι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό, όπου η νίκη είναι απαραίτητη για να μειωθεί η διαφορά στον πόντο. Εφόσον έρθει αυτό το τρίποντο, οι «πράσινοι» θα ελπίζουν στη συνέχεια σε στραβοπάτημα του ανταγωνιστή τους σε ένα από τα εναπομείναντα ματς με Αστέρα (εντός), Παναιτωλικό (εκτός), Κέρκυρα (εντός), ΠΑΣ Γιάννινα (εκτός) και Ατρόμητο (εκτός).
Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα υπολογίζει για το προσεχές παιχνίδι στον Βιτόλο, που εξέτισε την τιμωρία του, ενώ αναμένεται να επανέλθουν Σαριέγκι (έχασε με ίωση το χθεσινό παιχνίδι) και Μπουμσόνγκ (κρίθηκε ανέτοιμος και δεν μπήκε στην αποστολή για το ματς με την ΑΕΚ ούτε μετά το πρόβλημα της τελευταίας στιγμής με τον Σαριέγκι). Αντίθετα, εκτός μάχης παραμένει ο Σεμπαστιάν Λέτο.
Ανησυχία για το ντέρμπι
Σήμερα θα γίνει η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του ντέρμπι της Κυριακής. Στις τάξεις της διοίκησης του Παναθηναϊκού επικρατεί ανησυχία για επεισόδια, αφού πολύς κόσμος της ομάδας έχει φτάσει στα όριά του με όσα συμβαίνουν σε αγωνιστικό, διοικητικό και διαιτητικό επίπεδο. Χθες, μάλιστα, μετά το ντέρμπι υπήρξαν επεισόδια μεταξύ οπαδών της ομάδας και δυνάμεων των ΜΑΤ στον κεντρικό σύνδεσμο στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας.
Εξάλλου, σήμερα τίθενται ξανά στην κυκλοφορία τα εισιτήρια για τον αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό. Μετά τις δύο διαδοχικές ήττες, δεν υπάρχει μεγάλη αισιοδοξία για sold out.
Περιμένουν τα χρήματα
Σήμερα αναμένεται να ενημερωθεί ο Δημήτρης Γόντικας από τους Ανδρέα Βγενόπουλο και Αδαμάντιο Πολέμη για το πότε θα βάλουν τα 2,8 εκατ. ευρώ, εκ των οποίων τα 2,5 εκατ. ευρώ είναι απαραίτητα προκειμένου να αποφευχθεί ο ευρωπαϊκός αποκλεισμός. Παράλληλα οι «πράσινοι» είναι εν αναμονή και της τοποθέτησης του Δημήτρη Αλαφούζου, για το αν θα ενισχύσει οικονομικά την ΠΑΕ και με πόσα χρήματα.
Πηγή: sport-fm.gr

 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa