Επίθεση Τρεμόπουλου κατά αδερφών Ψωμιάδη


 Επίθεση Τρεμόπουλου κατά αδερφών Ψωμιάδη
Για ψεύδη, συκοφαντίες και παραπλανητικές αναφορές, κατηγορεί ο περιφερειακός σύμβουλος και επικεφαλής της αυτοδιοικητικής κίνησης «Οικολογία – Αλληλεγγύη», Μιχάλης Τρεμόπουλος, τους αδερφούς Παναγιώτη και Διονύση Ψωμιάδη, με αφορμή την ποινική δίωξη που ασκήθηκε εναντίον τους για το θέμα των μικρών έργων, προϋπολογισμού μέχρι 45.000 ευρώ.
Ο κ. Τρεμόπουλος, απαντώντας στις δηλώσεις του εν αργία περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, που έκανε λόγο για «σκοτεινά πολιτικοδημοσιογραφικά κέντρα» που επιχειρούν να τον πλήξουν, σχολίασε ότι ο Παναγιώτης Ψωμιάδης ψεύδεται, τον κατηγόρησε ότι επιδίδεται στις «συνήθεις εθνολαϊκιστικές και αντιμνημονιακές κορώνες» και επισήμανε ότι η δικαστική διερεύνηση της υπόθεσης, για τα λεγόμενα «45άρια» νομαρχιακά έργα, δεν προέκυψε τώρα, αλλά, όπως λέει, ξεκίνησε τον Απρίλιο του 2008.
Σε μακροσκελή δήλωσή του ο κ. Τρεμόπουλος αναφέρεται με λεπτομέρεια στις κατηγορίες που αντιμετωπίζουν οι αδερφοί Ψωμιάδη, και υπογραμμίζει ότι δεν υπάρχει καμία εμπάθεια και προσωπική εμμονή εναντίον τους. «Κατανοούμε τη δύσκολη θέση των αδελφών Ψωμιάδη, όπως και κάθε κατηγορούμενου για κακούργημα, που προσπαθεί να ελαφρώσει τη θέση του. Όμως, η Δικαιοσύνη και οι θεσμοί πρέπει να κάνουν το έργο τους και οι πολίτες έχουν δικαίωμα να γνωρίζουν την αλήθεια και τα πεπραγμένα της κακο-διοίκησης Ψωμιάδη», αναφέρει μεταξύ άλλων ο κ. Τρεμόπουλος.

 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa