Γαμπρός έδειρε και δάγκωσε τη γυναίκα του


Φορώντας το κατάλευκο νυφικό της η 21χρονη Tammy Driver τον περασμένο Ιούνιο ενωνόταν με τα ιερά δεσμά του γάμου με τον εκλεκτό της καρδιάς της, τον...29χρονο Nicky Pearce.

Τότε τίποτε δεν προμήνυε αυτό που θα ακολουθούσε… τέσσερις ημέρες μετά!

Οι γονείς της νεαρής κοπέλας είχαν ξοδέψει 1.200 ευρώ για το γάμο και το γλέντι που έγινε σε μια τοπική παμπ στο Aberdare στη νότια Ουαλία.

Μετά, το νιόπαντρο ζευγάρι πέρασε ένα ρομαντικό σαββατοκύριακο σε ένα παραθαλάσσιο ξενοδοχείο και επέστρεψε στο σπίτι του χαρούμενο για το ξεκίνημα της νέας τους ζωής. Την οποία και θέλησε να γιορτάσει με τους κουμπάρους του κανονίζοντας να βγούνε για ένα ποτό.

Και τότε συνέβησαν όλα!

Ο γαμπρός έχοντας πιει μερικά ποτά θεώρησε ότι η γυναίκα του φλέρταρε με τον καλύτερό του φίλο και της επιτέθηκε μόλις επέστρεψαν στο σπίτι τους. Την άρπαξε από το λαιμό, την έδειρε, τη δάγκωσε σε πολλά σημεία του σώματός της και της έσπασε τη μύτη.

Τώρα, βρίσκεται πίσω από τα σίδερα της φυλακής έχοντας παραδεχτεί την ενοχή του.

«Οι ιεροί όρκοι που είχαμε πάρει λίγες ημέρες πριν δεν σήμαιναν τίποτα για εκείνον. Ορκίστηκε να με αγαπάει και να με φροντίζει για την υπόλοιπη ζωή μας. Αυτό που έζησα ήταν ένας εφιάλτης» είπε η νεαρή κοπέλα.

Ο εισαγγελέας Karl Williams είπε στο δικαστήριο: «Τα πράγματα ξέφυγαν από τον έλεγχο όταν εκείνος υποπτεύθηκε ότι η γυναίκα του φλερτάρει με τον καλύτερό του φίλο. Ο Pearce είχε πιει πολύ και της όρμησε με μανία.

Ο δικηγόρος υπεράσπισης ανέφερε ότι ο νεαρός άντρας βρίσκεται σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση για ό,τι συνέβη και για την κατάληξη του γάμου τους.

«Εγώ νιώθω τυχερή που είμαι ακόμη ζωντανή. Είναι πολύ κρίμα που ο γάμος μας διήρκεσε τόσο λίγο» πρόσθεσε η Tammy.

Δείτε τα Πρωτοσέλιδα των Εφημερίδων...ΕΔΩ
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa