Βροχές και καταιγίδες σήμερα σε όλη την Ελλάδα.....


Μια από τα ίδια μας περιμένει και σήμερα Τρίτη, καθώς τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού σε ολόκληρη τη χώρα θα είναι θα είναι οι τοπικές βροχές και οι σποραδικές καταιγίδες. Μετά το ηλιόλουστο διάλειμμα εξπρές το Σαββατοκύριακο, επιστρέφει η κακοκαιρία για να μας τα κάνει μούσκεμα για τις επόμενες ημέρες.

Τι θα βρέξει και τι θα κατεβάσει… τις επόμενες ώρες  

Στην Μακεδονία και τη Θράκη προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές και λίγα χιόνια στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -2 έως 12 βαθμούς Κελσίου.   

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και την Δυτική Πελοπόννησο, αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και το απόγευμα πιθανώς σποραδικές καταιγίδες, ενώ θα χιονίσει στα ορεινά της Ηπείρου. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο θα έχει συννεφιές και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ, ενώ ο υδράργυρος θα παίξει ανάμεσα στους 4 και τους 15 βαθμούς Κελσίου. 

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές. Ωστόσο αναμένεται βαθμιαία βελτίωση του καιρού. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 μέχρι 15 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα ακολουθήσουν βροχές και σποραδικές καταιγίδες, ισχυρές στα νότια. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 4 έως 5 μποφόρ και στα βόρεια βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 14 βαθμούς Κελσίου. 

Στην Αττική προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα για λίγες βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία στην πόλη θα κυμανθεί από 8 έως 15 βαθμούς Κελσίου. 

Και στη Θεσσαλονίκη θα είναι συννεφιασμένο το σκηνικό, ενώ θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 μέχρι 11 βαθμούς Κελσίου.

 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa