Βρισιά… σύννεφο έριξαν οι δύο βουλευτές


Η συνάντηση των δύο βουλευτών στους διαδρόμους της Βουλής ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς, η συνέχεια όμως ήταν τελείως διαφορετική, καθώς σε κλάσματα δευτερολέπτου μετατράπηκε σε συζήτηση καφενείου και με τους δύο εκπροσώπους του λαού να έχουν γίνει ξαφνικά και από το πουθενά από δύο χωριά χωριάτες.

Οι καθωσπρέπει τοποθετήσεις έδωσαν τη θέση τους στην αργκό της καθημερινότητας.

«Άμα το επαναλάβεις για άλλη μια φορά, θα σε γα…..σω » είπε σε οργίλο ύφος ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Μανώλης Κεφαλογιάννης (το ανεξάρτητος βουλευτής μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου για την Υγεία μοιάζει με ανέκδοτο) στον βουλευτή του ΛΑ.Ο.Σ. Κώστα Κιλτίδη.

Ο τελευταίος, βλέποντας ότι τα πράγματα άρχισαν να σοβαρεύουν, έγινε κατακόκκινος από τα νεύρα και έσουρε με τη σειρά του παρόμοια… Γαλλικά στον Μανώλη Κεφαλογιάννη.

Από το πρωί ο Μανώλης Κεφαλογιάννης προσπαθούσε να εξηγήσει σε συναδέλφους του, αλλά και τους δημοσιογράφους, γιατί ψήφισε τελικά το νομοσχέδιο Λοβέρδου και κάπου εκεί έπεσε πάνω στον πρώην υφυπουργό.

Ο Κώστας Κιλτίδης θα τον ρώτησε προφανώς για την «πολιτική κωλοτούμπα», με αποτέλεσμα ο Κρητίκαρος να του «ψάλει» σεξουαλικές μαντινάδες.

«Θα σε γα…σω» του ’πε αυτός, «θα μου… τα τρία…» απάντησε ο του ΛΑ.Ο.Σ.
zougla

 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa