Δείτε τις φωτογραφίες απο το υλικό των αναρχικών που περίσσεψε απο τα χθεσινά επεισόδια στο ΟΑΚΑ


Η ΕΛ.ΑΣ. δημοσιοποίησε τις φωτογραφίες με τα όπλα που… περίσσεψαν από τις χτεσινές συγκρούσεις στο ΟΑΚΑ, που ήταν αποτέλεσμα «οργανωμένου σχεδίου» κατά την αντιπολίτευση
Παρά το γεγονός ότι υπήρχε μεγάλη αστυνομική δύναμη στον χώρο του γηπέδου και απουσίαζαν οι φίλοι των ερυθρόλευκων, υπήρξαν πολύωρες και σκληρές συγκρούσεις μεταξύ οπαδών και αστυνομικών, με εκτενείς καταστροφές, πολλούς τραυματίες και από τις δύο πλευρές και δεκάδες προσαγωγές και συλλήψεις.
«Ήταν οργανωμένο σχέδιο, αν δεν πήγαινε καλά το παιχνίδι να ξεκινούσαν τα έκτροπα», εκτίμησε ο πρόεδρος του ΟΑΚΑ Αθαν.Γρύλλης. Με βαριά τιμωρία απειλείται ο ΠΑΟ.
Σκληρή γλώσσα από τα κόμματα
Ο ΣΥΡΙΖΑ από την πλευρά του υπενθυμίζει σε σχετική ανακοίνωση ότι «πριν μια βδομάδα η κυβέρνηση υποχώρησε άτακτα στις επιταγές του επαγγελματικού ποδοσφαίρου για τον φερετζέ της παρανομίας, το λεγόμενο "αυτοδιοίκητο"…. η Σούπερ Λίγκα και οι ΠΑΕ εξακολουθούν να προσφέρουν απλόχερα υπηρεσίες, διευκολύνσεις και εισιτήρια σε πολύ συγκεκριμένους συνδέσμους οπαδών. Τηλεοπτικά Μέσα Ενημέρωσης που, σε αντίθεση με άλλες περιπτώσεις, απέφυγαν να προβάλλουν τα γεγονότα στο ΟΑΚΑ, μη τυχόν και λερώσουν το "προϊόν", δίνοντας το χειρότερο μήνυμα».
 Το οπλοστάσιο των χούλιγκαν στο ΟΑΚΑ   αντιδράσεις κομμάτων
Η ΔΗΜΑΡ σχολιάζει ότι «για πολλοστή φορά η φίλαθλη Ελλάδα παρακολούθησε αηδιασμένη να εκτυλίσσονται ακραία φαινόμενα βίας εντός αγωνιστικών χώρων. Η Πολιτεία και οι αρχές αμήχανες μπροστά στα φαινόμενα αυτά, επαναλαμβάνουν ότι το μαχαίρι θα φτάσει και πάλι στο κόκκαλο. Ας αντιληφθούν επιτέλους ότι όσο χαϊδεύουν τα αυτιά των χουλιγκάνων, τόσο θα συνεχίζεται η κατρακύλα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Το πιο αγαπημένο λαϊκό άθλημα πεθαίνει και η Πολιτεία αμέτοχη παρακολουθεί το θάνατό του».
newego LARGE t 1101 54043350 type12128 Το οπλοστάσιο των χούλιγκαν στο ΟΑΚΑ   αντιδράσεις κομμάτων
Η ΔΡΑΣΗ τονίζει ότι «δεν είναι ανεκτό η δημόσια ασφάλεια και η δημόσια περιουσία να βρίσκονται στο έλεος συμμοριών. … Ανεξάρτητα από το τι θα αποφασίσουν τα όργανα του "αυτοδιοικούμενου" ελληνικού ποδοσφαίρου, η κυβέρνηση οφείλει να σταματήσει από σήμερα κιόλας να διαθέτει αστυνομικές δυνάμεις για την διεξαγωγή αυτής της παρωδίας αθλητισμού, στερώντας τες από τις γειτονιές, δηλαδή από εκεί που πραγματικά χρειάζονται, και να διακόψει κάθε μορφής άμεση ή έμμεση χρηματοδότηση στον χώρο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου. Έστω και αν αυτό σημαίνει την διακοπή επ' αόριστον του ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος, τον αποκλεισμό των ομάδων από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και την χρεωκοπία πολλών ανωνύμων "αθλητικών" εταιρειών. Ας πρόσεχαν. Ούτε ένα ευρώ του έλληνα φορολογούμενου στην επιδότηση της αλητείας».

 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa