Επιτέλους Νίκη για Παναθηναικό...


Υστερα από τρεις συνεχείς ήττες στο πρωτάθλημα, ο Παναθηναϊκός πήρε τους βαθμούς της νίκης στο Ηράκλειο απέναντι στον ΟΦΗ(1-0). Ηταν μια τονωτική ένεση για τον ΠΑΟ αυτό το αποτέλεσμα, μετά τη βαριά τιμωρία για τη διακοπή του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, αλλά και τις παραιτήσεις των μελών του Δ.Σ.
Ο Παναθηναϊκός έφτασε, λοιπόν, σε ένα θετικό αποτέλεσμα στο Ηράκλειο.
 Ο Φερέιρα χρησιμοποίησε τον Νίνη στη βασική ενδεκάδα και αυτό συνέβη για πρώτη φορά μετά  τον σοβαρό τραυματισμό του διεθνούς μέσου τον περασμένο Σεπτέμβριο. Ο Νίνης, μάλιστα, είχε καλή παρουσία κόντρα στον ΟΦΗ, όπως και ο Κλέιτον. Ο Βραζιλιάνος μέσος με πολύ ωραία ατομική προσπάθεια στο 18′ σημείωσε το 0-1 και χάρισε τη νίκη στον Παναθηναϊκό. 

Στη συνέχεια, οι φιλοξενούμενοι έχασαν ευκαιρίες να διευρύνουν τη νίκη τους. Ο ΟΦΗ ήθελε, αλλά δεν ήταν εύκολο να απειλήσει την εστία του Καρνέζη.
Διαιτητής: Τριτσώνης.
Κίτρινες: Βύντρα, Βερόν, Βάντο, Λαγός, Παπουλής, Καρνέζης.
ΟΦΗ: Σαχσανίδης, Γαλανόπουλος(55′ Ζ. Λόπεθ), Ταυλαρίδης, Βάντο, Βερόν, Κάλαϊτζιτς(89′ Καμπάνταης), Μάντζιος, Γεωργίου, Παπουλής, Σίσιτς(69′ Χ. Λόπεθ), Μπούρμπος.
Παναθηναϊκός: Καρνέζης, Σαριέγκι, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Μπουμσόνγκ, Χριστοδουλόπουλος(90′ Μαυρίας), Κουίνσι, Βιτόλο,Νίνης (64′ Λαγός), Ζέκα, Κλέιτον (73′ Καραγκούνης).

Δείτε τα Πρωτοσέλιδα των Εφημερίδων...ΕΔΩ
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa