Πανιώνιος: «δεν δεχόμαστε μαθήματα ηθικής από τον Δώνη»

Ανακοίνωση διαμαρτυρίας για τη διαιτησία του κ. Θάνου στο σημερινό ματς με τον Ατρόμητο (1-2) εξέδωσε ο Πανιώνιος, ενώ τα “πυρά” των Νεοσμυρνιωτών συγκέντρωσε και ο Γιώργος Δώνης. Αναλυτικά οι “κυανέρυθροι” υποστηρίζουν:


Σήμερα στη Νέα Σμύρνη, κάποιοι πλήρωσαν εισιτήριο για να δούνε ποδόσφαιρο, όμως τελικά παρακολούθησαν “θέατρο σκιών”. Θεωρούμε πως υπήρξε αλλοίωση αποτελέσματος με σωρεία λανθασμένων αποφάσεων, με αποκορύφωμα την αλλαγή του Ζουέλα για να… προστατευθεί ο κ. Θάνος, ο οποίος “αρνήθηκε” να τον αποβάλει. Αν κάποιοι έχουν αποφασίσει την κατάταξη των ομάδων να μας το πουν για να σταματήσουμε να ασχολούμαστε με την οικονομική εξυγίανση, την ανάδειξη νέων Ελλήνων παικτών και τις προσπάθειες για την αναβάθμιση του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Οσο οδεύουμε προς το τέλος του πρωταθλήματος τα λάθη σταματάνε να είναι ανθρώπινα. Ο αγώνας του Πανιωνίου σε κάθε επίπεδο την φετινή περίοδο, θα έπρεπε να είναι παράδειγμα για όλους. Αφήστε μας να τον δώσουμε.

Υ.Γ. Δεν δεχόμαστε μαθήματα ηθικής από τον κ. Δώνη που σε κάθε ευκαιρία βρίζει το ελληνικό ποδόσφαιρο ενώ ζει από αυτό. Ειδικότερα δε όταν πιάνει στο στόμα του έναν σύλλογο όπως τον Πανιώνιο με τα 122 χρόνια προσφοράς στον Ελληνικό αθλητισμό και Πολιτισμό. Το χειροκρότημα στον Κώστα Μήτρογλου αποτελεί μία μικρή απόδειξη αυτού».

Ο προπονητής του Ατρομήτου κ. Γιώργος Δώνης, δήλωσε μετά τον αγώνα τα εξής: «Ο Ατρόμητος μεγαλώνει συνεχώς και το λέω αυτό γιατί σε μια εμφάνιση, η οποία ήταν η χειρότερη φετινή μας, καταφέραμε να φύγουμε με τη νίκη από μια δύσκολη έδρα. Παίξαμε πάρα πολύ άσχημα, είμαι απογοητευμένος από την εικόνα μας, όμως παρόλα αυτά πήραμε μια μεγάλη και σπουδαία νίκη. Πολλές φορές στην καριέρα μου είτε ως ποδοσφαιριστής είτε ως προπονητής έχω συναντήσει διάφορα. Όμως, αυτό το γήπεδο ειδικότερα, αυτό το πράγμα που γίνεται πίσω από τον πάγκο δεν το έχω συναντήσει πουθενά. Τέτοια αθλιότητα και αηδιότητα απέναντι σε φιλοξενούμενη ομάδα δεν την έχω ξαναδεί. Δεν έχω άποψη για τις αμφισβητούμενες φάσεις, προτιμώ να βλέπω με ηρεμία τα παιχνίδια από την τηλεόραση και μετά να μιλάω. Είχαμε μια κακή μέρα, με συνέπεια να βρισκόμαστε σε κατάσταση άμυνας κι όσο περνούσε η ώρα αυτό φαινόταν πιο έντονα. Ο Ατρόμητος έκανε ένα από τα χειρότερα παιχνίδια του».

 Ο Δώνης είχε δηλώσει πιο πριν....

«Γινόμαστε μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Όμως, απ' όλα τα γήπεδα που έχω πάει αυτό είναι το πιο χυδαίο γήπεδο. Δεν έχω συναντήσει ποτέ τέτοια ατμόσφαιρα, τέτοια συμπεριφορά, με τους οπαδούς να βρίζουν τόσο χυδαία. Είναι κρίμα για εμάς τους Έλληνες και είναι κρίμα για τον πολιτισμό μας», ήταν τα λόγια του τεχνικού της ομάδας του Περιστερίου, αμέσως μετά τη λήξη του παιχνιδιού, ενώ διαδραματίστηκε επεισόδιο στη συνέντευξη Τύπου.

Συγκεκριμένα, ένας άγνωστος από την πλευρά του Πανιωνίου του επιτέθηκε φραστικά και του είπε: «Πώς νιώθεις που κερδίσατε με μιάμιση ευκαιρία;» για να πάρει την απάντηση: «Τι είστε εσείς κύριε που με ρωτάτε;». Στη συνέχεια, ο τεχνικός της ομάδας του Περιστερίου σηκώθηκε και πήγε να πιαστεί στα χέρια μαζί του όντας έξαλλος, με τους ψυχραιμότερους να τον κρατάνε!

«Μεγαλώνει ο Ατρόμητος»

Όσον αφορά το καθαρό κομμάτι της συνέντευξης Τύπου, ο Δώνης τόνισε πως ο Ατρόμητος μεγαλώνει σαν ομάδα. «Ο Ατρόμητος μεγαλώνει ως ομάδα γιατί στη χειρότερή του μέρα κερδίζει. Κάναμε κακή εμφάνιση, αλλά είναι θετικό όταν είσαι κακός να παίρνεις το αποτέλεσμα. Ήμασταν αποτελεσματικοί χάρη σε έναν παίκτη μας, τον Κώστα Μήτρογλου.

Πολλές φορές στην καριέρα μου είτε ως ποδοσφαιριστής είτε ως προπονητής έχω συναντήσει διάφορα. Όμως, αυτό το γήπεδο ειδικότερα, αυτό το πράγμα που γίνεται πίσω από τον πάγκο δεν το έχω συναντήσει πουθενά. Τέτοια αθλιότητα και αηδιότητα απέναντι σε φιλοξενούμενη ομάδα δεν την έχω ξαναδεί».

Για τη διαιτησία: «Δεν έχω άποψη για τις αμφισβητούμενες φάσεις, προτιμώ να βλέπω με ηρεμία τα παιχνίδια από την τηλεόραση και μετά να μιλάω. Είχαμε μια κακή μέρα, με συνέπεια να βρισκόμαστε σε κατάσταση άμυνας κι όσο περνούσε η ώρα αυτό φαινόταν πιο έντονα. Ο Ατρόμητος έκανε ένα από τα χειρότερα παιχνίδια του».

Σε ερώτηση του gazzetta.gr για το αν το αποτέλεσμα αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα, ανέφερε: «Δεν υπάρχει δικαιοσύνη στο ποδόσφαιρο. Αυτό είναι νόμος».

*Ο Ανδρέας Τάτος περίμενε μισή ώρα παραπάνω γιατί δεν μπορούσε να ουρήσει, παρά το γεγονός ότι είχε πιει τέσσερα μπουκάλια νερό, για να περάσει από ντόπινγκ κοντρόλ.


 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa