Ο διάσημος καθηγητής της φυσικής Στίβεν Χόκινγκ...σε σεξ κλαμπ!!!


Με ένα ερωτικό γλέντι σε βαθύ ροζ χρώμα, το έριξε έξω ο μάγος της φυσικής Στίβεν Χόκινγκ. Ο διάσημος καθηγητής σε πρόσφατη επίσκεψή του στην Καλιφόρνια πήγε μαζί με δεκάδες νοσοκόμες και συνεργάτες του σε σεξ κλαμπ και δεν σταμάτησε εκεί… 
Ζήτησε μάλιστα μερικές νεαρές γυμνές χορεύτριες να χορέψουν για εκείνον σε prive δωμάτιο.

Ακούγεται απίθανο ο κύριος Χόκινγκ πέρα από επιστημονικές να κάνει και πονηρές σκέψεις, όμως είναι πέρα για πέρα αληθινό το περιστατικό, το οποίο επιβεβαίωσε και το Πανεπιστήμιο του Κέμπριτζ. Ωστόσο, ο εκπρόσωπος του πανεπιστημίου διέψευσε τις φήμες ότι ο καθηγητής είναι τακτικός θαμώνας των σεξ κλαμπ, χαρακτηρίζοντας υπερβολική την διάσταση που πήρε το θέμα.

Θα πρέπει πάντως να αναφερθεί πως δεν είναι η πρώτη φορά που ο βρετανός επιστήμονας απασχολεί τον τύπο με «καυτές» ειδήσεις, καθώς συχνά πυκνά επισκέπτεται κλαμπ με strip show στο Λονδίνο. Ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού είναι φανατικός θαυμαστής του Χόκινγκ, ο οποίος αν και έχει γνωρίσει στην ζωή του πολλούς super star από το χώρο του θεάματος, έχει εντυπωσιαστεί από τον διάσημο φυσικό. Μάλιστα δηλώνει χαρακτηριστικά: «Professor Hawking is the man!». 

 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa