Θεσσαλονίκη:''Έσπασε στο ξύλο'' τη μάνα του, για να κάνει ληστεία!

Ο δράστης κατάφερε να φύγει με 5.500€ - Όταν όμως έπεσε στα χέρια της αστυνομίας, οι αποκαλύψεις που ακολούθησαν ήταν συγκλονιστικές...



Η ληστεία έγινε σε σπίτι που βρίσκεται στην οδό Αιόλου στη Θεσσαλονίκη. Σε αυτό ζει μια 73χρονη γυναίκα μαζί με την 48χρονη οικιακή της βοηθό. 


Αργά χθες το βράδυ (29-02-2012), η οικιακή βοηθός βγήκε έξω για να πετάξει τα σκουπίδια και δέχθηκε άγρια επίθεση από έναν νεαρό, που είχε στήσει ενέδρα έξω από το σπίτι.

Ο δράστης, την οδήγησε στο εσωτερικό του σπιτιού αιμόφυρτη και με την απειλή μαχαιριού ακινητοποίησε την 73χρονη ιδιοκτήτρια. Αφαίρεσε στα γρήγορα ένα φάκελο που περιείχε 5.500€ και έγινε καπνός. Η ηλικιωμένη γυναίκα φώναξε την αστυνομία και ασθενοφόρο που μετέφερε την τραυματισμένη οικιακή βοηθό σε νοσοκομείο.

Λίγο αργότερα οι έρευνες της αστυνομίας απέφεραν καρπούς. Ο 24χρονος συνελήφθη και αποκάλυψε ποιος και πως ''έστησε'' τη ληστεία. Όπως είπε όλα τα σκηνοθέτησε η μητέρα του. Του είπε να την χτυπήσει ώστε όλοι να πειστούν ότι δεν κρυβόταν πίσω από το χτύπημα και στη συνέχεια να μπει και να βουτήξει τα χρήματα της ηλικιωμένης.

Η οικιακή βοηθός νοσηλεύεται φρουρούμενη, ενώ ο φάκελος με τα 5.500€ επέστρεψε στην 73χρονη γυναίκα... 

 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa