Άδωνις: Με είπε μπουμπούκο! Να τη σταυρώσουμε;


Καλεσμένος στην εκπομπή «Μίλα» ήταν ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος μίλησε στην Τατιάνα Στεφανίδου για την Ευγενία Μανωλίδου, το γάμο τους και τις φήμες...περί χωρισμού, ενώ αναφέρθηκε και στην «εμμονή» που -όπως ο ίδιος υποστήριξε- έχουν μαζί του ο Λάκης Λαζόπουλος αλλά και οι «Ράδιο Αρβύλα».

«Ο γάμος δεν είναι εύκολο πράγμα, οι σχέσεις των ανθρώπων δεν είναι εύκολο πράγμα. Είναι δύσκολο. Μην κλαίγομαι, όμως. Έχω μια υπέροχη γυναίκα. Δεν είναι δύσκολο να είναι κανείς με την Ευγενία. Το αντίθετο», είπε.Όσο για το περιβόητο «μπουμπούκος»; «Η Ευγενία έκανε λάθος -και το έχει παραδεχθεί η ίδια και έχει επίσης στεναχωρηθεί. Τι να κάνουμε τώρα; Να τη σταυρώσουμε;… Κάθε φορά που το λένε, δε στεναχωριέμαι εγώ….αλλά η Ευγενία. Δηλαδή τι θέλουν; Να χωρίσω τη γυναίκα μου επειδή της ξέφυγε και το είπε αυτό στην τηλεόραση;», απάντησε ο γνωστός πολιτικός.Μεταξύ άλλων, ο Άδωνις Γεωργιάδης αναφέρθηκε και στη σάτιρα που του έχει ασκηθεί από τον Λάκη Λαζόπουλο αλλά και τους «Ράδιο Αρβύλα». «Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο Λαζόπουλος έχει φοβερό ταλέντο, έχει φοβερό χιούμορ. Απλώς είναι κακός, βγάζει κακία. Άλλο να κάνεις χιούμορ κι άλλο να βγάζεις κακία».

 Για την ομάδα του «Ράδιο Αρβύλα» σχολίασε: «Και ο Κανάκης με την παρέα του τις τελευταίες δύο εβδομάδες έχουν πάθει κάποια ψύχωση. Δεν γίνεται να παίζεις είκοσι βίντεο και τα δεκαπέντε να είναι περί μπουμπούκου!».


Δείτε τα Πρωτοσέλιδα των Εφημερίδων...ΕΔΩ
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa