ΔΕΙΤΕ:Αποκαλυπτικές φωτοφραφίες της Μενεγάκη απο τα "παλιά"...με στρινκγ της εποχής

Αχ αυτό το κορίτσι. Η Βουγιουκλάκη της τηλεόρασης. Το φαινόμενο των καιρών. Η Μενεγάκη τώρα πέρα από κάθε πλάκα είναι το αποτέλεσμα, η εικόνα της γενικότερης αντίληψης του νεοέλληνα.


 Πουλάμε το τίποτε και πληρωνόμαστε αδρά. Μέχρι πρότινος. Μαγκιά της. Αλλά πιστέψτε με. Τόσα χρόνια έκανε πολύ μεγάλο κομπόδεμα. Μα δεν είναι τυχαίο ότι την φυλάνε δέκα νοματαίοι. 


Ούτε στόχος να ήταν το κορίτσι. Όπως και να χει η παρουσιάστρια του μεσημεριανού του Alpha, έχει πολλά μυστικά. Πάρα πολλά μυστικά. Όχι δε θα γράψουμε τον λόγο που δε μιλάει πια με τις δύο κολλητές της, δε θα γράψουμε για τσαμπουκάδες , ιπτάμενα ποτήρια κρασιών και άλλα. 


Σήμερα είπαμε να μοιραστούμε μαζί σας, τις θαμμένες φωτογραφίες με ένα μαγιό…μούρλια. Για να καταλάβετε την «μύτη» που έχει στον τομέα της μόδας το κορίτσι από τότε… από την εποχή του καφέ έκανε το μαγιό εποχής στρινγκ. Μιλάμε για διάννοια όχι αστεία. 


Όπως και να χει οι εικόνες δείχνουν ότι απολάμβανε την ξάπλα στην παραλία. Και μαζί της και καμια δεκαριά φωτογράφοι που την απαθανάτιζαν…Για δείτε…


Για δείτε…




 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa