Γκάφα από Παπακωνσταντίνου....


Δεν έχει όρια το θράσος του Γιώργου Παπακωνσταντίνου, ο οποίος λίγα λεπτά πριν από την κατάθεσή του στην εξεταστική της Βουλής προσπάθησε να πετάξει την μπάλα στην εξέδρα και να στρέψει αλλού τα βλέμματα του ενδιαφέροντος.

Κι ενώ όλοι οι μάρτυρες τον δείχνουν ως τον απολύτως υπεύθυνο για το κατάντημα της χώρας ο ίδιος είπε στους δημοσιογράφους ότι η απουσία των πρώην Υπουργών της Ν.Δ από την εξεταστική αποτελούν απόδειξη ενοχής της γαλάζιας παράταξης.

Το ύφος βέβαια του τέως Υπουργού Οικονομικών φανέρωνε τρόμο και αποδείκνυε την δυσχερή θέση στην οποία έχει περιέλθει μετά τις αποκαλύψεις εναντίων του.

Είναι ενδεικτικό ότι έπειτα από τρία χρόνια Υπουργός σήμερα ήταν η πρώτη ημέρα που πέρασε από την αίθουσα των κοινοβουλευτικών συντακτών προκειμένου να κάνει τις απαραίτητες ζυμώσεις με τους δημοσιογράφους και να φτιάξει κλίμα.

Μέσα στον πανικό του όμως έκανε και μια απίστευτη γκάφα καθώς παραδέχθηκε ότι επικοινώνησε με τον τότε επικεφαλής της Στατιστικής Υπηρεσίας Μ.Κοντοπυράκη στον οποίο "απαγόρευσε" να στείλει στη Eurostat έλλειμα 6%.

 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa