«Δάκρυα Στην Κάμερα» απο νέα κορίτσια μπροστά απο τον υπολογιστή τους


Σε μια νέα γωνιά του διαδικτύου, νέα κορίτσια και γυναίκες  στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο με τον εαυτό τους να κλαίει, δήθεν στο όνομα της τέχνης.
Το έργο «Δάκρυα Στην Κάμερα» διαθέτει μια σειρά από εικόνες κοριτσιών μπροστά στον υπολογιστή τους είτε δείχνοντας τα σιωπηλά τους δάκρυα είτε  κλαίγοντας με αναφιλητά.   Η ιδέα ξεκίνησε από την ευρωπαία δημοσιογράφο Dora Moutot, η οποία κατέγραψε τα δάκρυα της θλίψης για 365 ημέρες, ενθαρρύνοντας όποιον έχει πρόβλημα να το φωνάξει μπροστά στον υπολογιστή του και να αφήσει τον εαυτό του ελεύθερο να κλάψει.
«Σε μια εποχή όπου ο καθένας δείχνει τα γεννητικά του όργανα στο διαδίκτο, δεν είναι συγκλονιστικά τα δάκρυα, μάλλον είναι μια νέα μορφή πορνογραφίας», αναφέρει η εμπνεύστρια.
Μετά τα βίντεο στο youtube « είμαι άσχημη», έρχεται αυτή η μόδα να ταράξει τους γονείς και την κοινωνία.  “Φοβάμαι, πως οι έφηβοι στην Αμερική, δεν έχουν τίποτα να κάνουν. Αλλά αν τα δάκρυα είναι γνήσια ή ακόμα και πλαστά, η απελπισία και η μοναξιά που εκφράζουν στο βίντεο δεν είναι αστείο»

Πηγή: huffingtonpost.com

Δείτε τα Πρωτοσέλιδα των Εφημερίδων...ΕΔΩ
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa