Σήμερα στον δικηγόρο Παπαρίζου – Μαυρίδης


Για τις 14:30 έχει οριστεί το ραντεβού της Έλενας Παπαρίζου και του Τόνι Μαυρίδη μέσω των δικηγόρων τους, μετά το εξώδικο του μάνατζερ στην πρώην αγαπημένη του, με το οποίο την καλεί να λύσουν οικονομικές εκκρεμότητες για το σπίτι όπου στέγασαν τον έρωτά τους!
 ο Τόνι Μαυρίδης υποστηρίζει πως η τραγουδίστρια δεν πληρώνει το μερίδιό της στο στεγαστικό δάνειο με το οποίο πήραν το σπίτι, με αποτέλεσμα η τράπεζα να στείλει εξώδικη διαμαρτυρία και ο ίδιος να κινδυνεύει να βρεθεί στο δρόμο.
Σύμφωνα με το εξώδικο, που δημοσιεύει σήμερα ολόκληρο η «Espresso», ο μάνατζερ καλεί την πάλαι ποτέ αγαπημένη του να συμβιβαστούν ώστε να μην αναγκαστεί να υποβάλει αγωγή για διαφυγόντα κέρδη! Παράλληλα, εκκρεμεί το κλείσιμο της εταιρείας που είχε δημιουργήσει το ζευγάρι με σκοπό να διαχειρίζεται τις καλλιτεχνικές του δραστηριότητες, εταιρεία η οποία έχει οφειλές στην εφορία.
Πληροφορίες της εκπομπής «Πρωινή Μελέτη» ανάφεραν πως η Έλενα θα επικαλεστεί την απουσία της στη Σουηδία και δεν θα παραστεί στο ραντεβού, ενώ υποστηρίζει ότι την εποχή που ήταν ακόμα μαζίεκείνη είχε αναλάβει όλα τα έξοδα και τις πληρωμές των υποχρεώσεών τους, αφήνοντας προφανώς να εννοηθεί πως τώρα έχει έρθει η ώρα να αναλάβει ο πρώην τις δικές του υποχρεώσεις. Επίσης, η δημοφιλής τραγουδίστρια φέρεται ιδιαίτερα ενοχλημένη από το ότι της ζητείται να πληρώνει ένα σπίτι στο οποίο δεν διαμένει πια και στο οποίο εξακολουθεί να κατοικεί ο Τόνι Μαυρίδης.
Όπως όλα δείχνουν, η κόντρα μεταξύ του πρώην αγαπημένου ζευγαριού θα «φουντώσει» για τα καλά, μιας και κανείς από τους δύο δεν φαίνεται διατεθειμένος να συμβιβαστεί

 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa