Αμοιβή ενός εκατ. ευρώ για τον εντοπισμό πρώην πράκτορα [BINTEO]


 Αμοιβή ενός εκατ. ευρώ για τον εντοπισμό πρώην πράκτορα
Ένα εκατομμύριο δολάρια θα είναι η αμοιβή όποιου δώσει πληροφορίες που θα οδηγήσουν στον εντοπισμό του Robert Levinson. Πρόκειται για έναν συνταξιούχο πράκτορα του FBI, ο οποίος εξαφανίστηκε στο Ιράν το 2007.
«Το FBI, συμμερίζεται τον πόνο της οικογένειας και μοιράζεται μαζί της την ελπίδα ότι ο Μπομπ είναι ζωντανός και ασφαλής» τόνισε εκπρόσωπος του FBI σε συνέντευξη τύπου.
«Εργαζόμαστε κάθε μέρα για να επιστρέψει ο σύζυγος και πατέρας σας στο σπίτι», συνέχισε.
Ο Levinson συνταξιοδοτήθηκε το 1998, αλλά το 2007 έφυγε για το Ιράν ως ιδιωτικός ντετέκτιβ με σκοπό να διαλευκάνει μία υπόθεση λαθραίων τσιγάρων. Το 2010, ένα βίντεο που δείχνει τον Levinson αιχμάλωτο, εστάλη στην οικογένειά του, από τους φερόμενους ως απαγωγείς του.
Τον Μάρτιο του 2011, η υπουργός εξωτερικών Χίλαρι Κλίντον ανακοίνωσε ότι η κυβέρνηση έλαβε την πληροφόρηση ότι ο Levinson, είναι αιχμάλωτος από μία ομάδα στη νοτιοδυτική Ασία. Παρόλα αυτά δεν υπάρχει κανένα στοιχείο για τους απαγωγείς. Το FBI, ανακοίνωσε εκτός από την αμοι βή του πληροφοριοδότη και την εκστρατεία που θα ξεκινήσει στην Ασία, με σκοπό τον εντοπισμό του, προωθώντας μηνύματα ενημέρωσης, αφίσες με το πρόσωπό του καθώς και ραδιοφωνικές ανακοινώσεις εξαφάνισης.


 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa