ΠΑΤΡΑ: Ληστεία με βαριοπούλα και καλάσνικοφ στην ALPHA BANK

Με την ίδια μέθοδο που είχαν "χτυπήσει" στην Εμπορική τράπεζα στην περιοχή της Αγ. Σοφίας έδρασαν και στην Alpha Bank οι ληστές στην πλατεία Παπανδρέου σήμερα λίγο πριν απο τις 10:30 το πρωί.


 Συγκεκριμένα οι δράστες κρατώντας στα χέρια βαριοπούλες και καλάσνικοφ επιτέθηκαν στον υπάλληλο της χρηματαποστολής την στιγμή που βγήκε απο το φορτηγάκι για να μεταβεί στην τράπεζα. 


Σύμφωνα και με τους αυτόπτες μάρτυρες, οι ληστές υπο την απειλή όπλου ανάγκασαν τον υπάλληλο να φύγει απο το σημείο. Στην συνέχεια κατάφεραν να σπάσουν το κουτί της μεταφορικής εταιρίας. 


 Μάλιστα έγινε έκρηξη μηχανισμού προστασίας των δεσμίδων κατά την προσπάθεια να διαρρήξουν το ειδικό κουτί με τα χρήματα. Κατά την έκρηξη, κόκκινη μπογιά σημάδεψε τα χρήματα. 


Πηγές της τράπεζας και της εταιρείας που θα μετέφερε τα χρήματα υποστηρίζουν, πως θα είναι δύσκολο να χρησιμοποιηθούν από τους δράστες έπειτα απο αυτο.


 Σύμφωνα με πληροφορίες το χρηματικό ποσό που απέσπασαν ανέρχεται σε 50000€. Σύμφωνα με την αστυνομία αρχικά έφυγαν με μηχανή μεγάλου κυβισμού και στη συνέχεια επιβιβάστηκαν σε αυτοκίνητο. 


Ήδη έχουν στηθεί μπλόκα απο την Αστυνομία για τον εντοπισμό των δραστών.


dete.gr
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa