Το ζευγάρι που κάνει μαζί βίζιτες στο Κολωνάκι και τα 500άρικα

Είναι πολύ όμορφη…Έχει κάνει καλή δουλειά ο πλαστικός χειρουργός. Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί οι γυναίκες δεν είναι ικανοποιημένες με όσα τους έδωσε ο θεός. Μια ζωή στην υπερβολή…Δεν τους έχει περάσει ποτέ από το μυαλό ότι οι άντρες τις προτιμούν όσο πιο φυσικές γίνεται; 


Τέλος πάντων…
 Είναι μικρή σε ηλικία και θέλει να δείχνει δέκα χρόνια μεγαλύτερη. Έχει περάσει από το κρεβάτι πολλών ποδοσφαιριστών μέχρι που βρήκε τον κατάλληλο. 


Όχι δεν ανήκει στο χώρο του ποδοσφαίρου αλλά στον καλλιτεχνικό. Περισσότερα δεν μπορούμε να πούμε. Και που λέτε, έχει αρχίσει και η νεαρά να μπαίνει για τα καλά κι αυτή στο χώρο της showbiz αλλά όχι γιατί κάνει κάτι στη ζωή της που είναι άξιο αναφοράς, αλλά ως η κυρία του κυρίου.


 Οι φήμες την θέλουν να την μοιράζεται ο σύντροφος της με άλλους κυρίους γύρω στα 40, προκειμένου να φέρνει χρήματα στο σπίτι και να μπορούν να ζουν μια άνετη ζωή. Χαράτσια ρεύματα, νερά, υποχρεώσεις. 


Λογικό λοιπόν το κορίτσι να βρει έναν τρόπο μιας που ούτε εκείνη δουλεύει ούτε  και ο καλός της να συντηρηθούν. Και το έριξαν στις ομαδικές βίζιτες. Αν το ξανασκεφτείτε και το δείτε ώς παρατηρητές θα πείτε: «Αφού το κορίτσι δε δουλεύει, πως είναι πάντα με τα πιο ακριβά ρούχα, φουσκώνει κάθε μήνα το στήθος και τα τσαντάκια της είναι φουλ στα 500άρικα; Το αμόρε της είπαμε. Ωραίο αγόρι με αδυναμία στην πρωτεΐνη-μυρίζει αρκετά-και επιτυχίες παλιότερα σε «φίλες» του γλεντζέδες του Κολωνακίου!


NASOS
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa