Οι σημερινές προβλέψεις για το στοίχημα [Σάββατο, Μάρτιος 31, 2012]


* ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ - ΜΠΑΓΙΕΡΝ: Μόνο μέσα στη Χερτα κέρδισε η Μπαγιερν στα 5 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της. Με αστάθεια η Νυρεμβεργη αλλά και 3 νίκες στα ίδια 5 τελευταία εντός...μέσα και η Γκλντμπαχ.

** ΚΑΙΖΕΡ - ΑΜΒΟΥΡΓΟ: Παρέδωσε η Καιζερ, έχει να σταυρώσει νίκη από τις 22 Οκτωβρίου. Σε κοιλιά το Αμβουργο, που έχασε μόνο 5 από τα 16 μέχρι τώρα εκτός έδρας παιχνίδια που έδωσε. --  2  -- .




** ΦΟΥΛΑΜ - ΝΟΡΙΤΣ: Αξία καθαρά δεξιά με τη Νοριτς να μη έχει να ζηλέψει τίποτα. Η Φουλαμ σε περίοδο κάμψης ερχόμενη από 3 ήττες χωρίς καν να σκοράρει. Η Νοριτς κέρδισε τα 3 από τα 6 τελευταία εκτός. --  2Χ  -- .

** ΚΠΡ - ΑΡΣΕΝΑΛ: Πρώτη επιλογή το Over 2.5


** ΓΟΥΛΒΣ - ΜΠΟΛΤΟΝ: Ένεση ηθικού οι 2 σερί νίκες της Μπολτον. Η Γουλβς τον πίνει κρύο στα 4 πιο πρόσφατα και 6 τελευταία εντός με άμυνα σουρωτήρι. Over 2.5 και --  2  -- .

** ΠΟΡΤΣΜΟΥΘ - ΜΠΕΡΝΛΙ: Σήκωσε κεφάλι τελευταία η Πορτσμουθ με 2 καλές νίκες εντός έδρας. Πιο συγκεκριμένα επιβλήθηκε επί της Μπερμπιγχαμ με 4-1 και της Χαλ με 2-0. Η Μπερνλι χωρίς νίκη στις 7 τελευταίες αγωνιστικές με πλέον αρνητικό ότι δε σκόραρε σε 4 από τα 5 τελευταία εκτός. --  1  -- .

** ΙΠΣΟΥΙΤΣ - ΜΠΑΡΝΣΛΙ: Όλα υπέρ της Ιπσουιτς, στα 6 τελευταία εντός εκτός των τέρματα των ομάδων είναι (16-4) για την Ιπσουιτς, (1-10) για την Μπαρνσλι. --  1  --.

** ΤΣΕΣΤΕΡΦΙΛΝΤ - ΣΚΑΝΘΟΡΠ: Αν κάτι, Σκανθορπ που τρέχει αήττητο εδώ και 7 παιχνίδια πρωταθλήματος. --  2  -- .

** ΣΤΙΒΕΝΕΙΤΖ - ΓΟΥΙΚΟΜΠ: Η μόλις 1 νίκη της Στιβενειτζ στις 10 τελευταίες αγωνιστικές την έριξε κάτω από την πρώτη εξάδα του πίνακα βαθμολογίας. Χαμόγελα στη Γουικομπ με τις 3 νίκες 2 ισοπαλίες εδώ και 5 ματς. Στα 2 τελευταία εκτός έριξε 7 γκολ σε Μπερι και Εξετερ με ισάριθμες νίκες. --  Χ2  -- .

** ΚΑΡΛΑΙΛ - ΧΑΝΤΕΡΣΦΙΛΝΤ: Το ανέβασμα της Καρλαιλ και η σπουδαία εντός έδρας συμπεριφορά της κόβουν τις τιμές στη μέση. Επανήλθε στις νίκες η Χαντερσφιλντ με τις ισοπαλίες το πιο σύνηθες αποτέλεσμα τον τελευταίο καιρό. --  1  -- .

** ΠΛΙΜΟΥΘ - ΜΠΡΑΝΤΦΟΡΝΤ: Πιο καλά τα πατήματα της Πλιμουθ που κάνει την προσπάθεια της. Η Μπραντφορντ χάνει στα 4 τελευταία εκτός με μόλις 1 γκολ ενεργητικό. Με επίσης αρνητική παρουσία στις 5 τελευταίες αγωνιστικές με 4 ήττες 1 ισοπαλία. --  1  -- .

** ΚΡΟΥ - ΝΟΡΘΑΜΠΤΟΝ: Καλά είναι και οι δύο ομάδες, το σετ αποδόσεων αδικεί τη Νορθαμπτον η οποία μετρά 4 νίκες 1 ισοπαλία 1 ήττα στις 6 τελευταίες αγωνιστικές. --  Χ2 --.

** ΣΡΟΥΣΜΠΕΡΙ - ΟΛΝΤΕΡΣΟΝΤ: Δεν υπάρχουν αυτές οι τιμές, με 9 νίκες η Ολντερσοντ στις 12 τελευταίες αγωνιστικέ, με 7 νίκες στα ίδια η Σρουσμπερι. --  Χ2  -- ..

** ΓΑΝΔΗ - ΣΤΑΝΤΑΡ Λ: Η έδρα μπορεί να κάνει διαφορά...με εύκολο γκολ. --  2  -- .

** ΚΑΤΑΝΙΑ - ΜΙΛΑΝ: Χαιλίκι η Κατανια, μόνο η Γιουβε την κέρδισε στα 11 τελευταία παιχνίδια της Serie - A. Στην έδρα της κερδίζει στα 4 τελευταία με πολύ καλή αμυντική συμπεριφορά. Στα κόκκινα και η Μιλαν. Δύσκολο, πολύ πιο δύσκολο από ότι περιγράφουν οι τιμές.


** ΓΟΥΑΔΑΛΑΧΑΡΑ - ΑΛΚΟΡΚΟΝ: Οι επιλογές, Over 2.5 και --  2  -- .

** ΤΑΡΑΓΟΝΑ - ΜΠΑΡΤΣΑ Β΄: Από 2 νίκες έρχονται αμφότερες με στατιστικό που κρατάει ισορροπημένο το ματς τα 3 και 2 γκολ που πέτυχαν οι ομάδες στα 6 τελευταία εντός εκτός. --  Χ  -- .

** ΜΠΛΑΚΠΟΥΛ - ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ: Ανεβάζει στροφές η Σαουθαμπτον τελευταία με 7 νίκες 1 ισοπαλία, σε 6 από αυτά κράτησε ανέπαφη την εστία της. Λίγα πράματα η Μπλακπουλ με μόλις 1 νίκη στα 6 τελευταία του πρωταθλήματος. Η άμυνα δέχεται γκολ στα 14 τελευταία παιχνίδια. Over 2.5 και --  2  -- .

** ΑΝΤΜΙΡΑ - ΡΑΠΙΝΤ: Στις 26 Νοεμβρίου η τελευταία εκτός έδρας νίκη της Ραπιντ. --  1  -- .

** ΧΕΡΤΑ - ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ: Στα πάνω της η Βολφσμπουργκ με 3 νίκες 1 ισοπαλία. Η Χερτα έρχεται από καλό διπλό μέσα στη Μαιντς, στην έδρα της όμως  δεν μπορεί. --  2  --.

** ΟΣΕΡ - ΒΑΛΕΝΣΙΕΝ: Στον Άδη απευθείας κατευθύνεται η Οσερ. Αγνοεί τη νίκη στις 13 τελευταίες αγωνιστικές. Η Βαλενσιεν όπως και να χει καλύτερη. --  2  -- .
.

** ΣΟΣΟ - ΜΠΡΕΣΤ: Ένα κλικ στη Σοσο που κέρδισε τα 2 από τα 3 τελευταία παιχνίδια. Η Μπρεστ διαθέτει την χειρότερη επίθεση του πρωταθλήματος. --  1  -- .


** ΠΟΡΤΟ - ΟΛΑΝΕΝΣΕ: Δύσκολος αντίπαλος η Ολανενσε, 2 ήττες στις 10 τελευταίες αγωνιστικές, 1 ήττα στα 6 τελευταία εκτός.


** ΜΠΑΡΤΣΑ - ΜΠΙΛΜΠΑΟ: Και εδώ δεν είναι έτσι όπως τα περιγράφουν οι τιμές.

** ΜΑΛΑΓΑ - ΜΠΕΤΙΣ: Κόκκινα χτύπησε η Μαλαγα με 5 νίκες 1 ισοπαλία. Κερδίζει και στα 5 τελευταία μέσα στο σπίτι της με εύκολο γκολ. Τσίρκο η Μπετις. Over 2.5 και --  1  -- .

** ΜΠΕΝΦΙΚΑ - ΜΠΡΑΓΚΑ: Πλακίτσα κάνουν, δεν εξηγείται αλλιώς. Από 13 νίκες έρχεται η Μπραγκα με ισάριθμα Over. Τράβηξε χειρόρόφρενο η Μπενφικα με 2 νίκες στα 6 τελευταία του πρωταθλήματος. Over 2.5 και --  Χ2 -- .

Δείτε τα Πρωτοσέλιδα των Εφημερίδων...ΕΔΩ
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa