Με βία και απειλές ανάγκαζαν μία 28χρονη να εκδίδεται σε περιοχές σχεδόν όλης της Ελλάδας


Σχεδόν σε όλη την Ελλάδα έδρασαν έξι άτομα, στα ίχνη των οποίων έφτασαν αστυνομικοί της Θεσσαλονίκης. Οι δράστες με απειλές και άσκηση βίας ανάγκαζαν μία 28χρονη να εκδίδεται ακόμη και σε νησιωτικές περιοχές της χώρας…
Όπως ανακοινώθηκε από το γραφείο Τύπου της ΓΑΔΘ, σχηματίστηκε δικογραφία από αστυνομικούς του Τμήματος Καταπολέμησης Εμπορίας Ανθρώπων της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος Θεσσαλονίκης, σε βάρος έξι Αλβανών με την κατηγορία της «Σωματεμπορίας από κοινού κατ’ επάγγελμα και κατ’ εξακολούθηση».

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, που ξεκίνησε μετά από καταγγελία της 28χρονης Αλβανίδας, οι δράστες με τη χρήση βίας και με απειλές, από το Σεπτέμβριο του 2006 έως και τον Ιούνιο του 2011, την ανάγκαζαν να εκδίδεται σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας, όπως Χανιά, Τρίκαλα, Άργος, Ηράκλειο, Κέρκυρα, Αθήνα. Την εξέδιδαν είτε μέσω οίκων ανοχής, είτε μέσω των σπιτιών τους, ενώ έπαιρναν οι ίδιοι το σύνολο των χρημάτων.

Στην 28χρονη γνωστοποιήθηκαν όλες οι διατάξεις του νόμου περί προστασίας και παροχής βοήθειας και φιλοξενείται ήδη σε μονάδα αρωγής της Θεσσαλονίκης.
Η δικογραφία που σχηματίστηκε θα υποβληθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης. 

Όπως έγινε γνωστό ένας από τους δράστες συνελήφθη παλαιότερα στην Κέρκυρα και απελάθηκε, ενώ μία δράστις επίσης συνελήφθη και εκτίει ποινή φυλάκισης για άλλο αδίκημα.

Δείτε τα Πρωτοσέλιδα των Εφημερίδων...ΕΔΩ
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa