Οι σημερινές προβλέψεις για το στοίχημα [Κυριακή, Μάρτιος 18, 2012]


** ΛΕΒΑΝΤΕ - ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ: Άρχισε πάλι τα ίδια η Βιγιαρεαλ, 3 ήττες 1 ισοπαλίες στις 4 τελευταίες αγωνιστικές με 10 παθητικό. Εκτός έδρας η χειρότερη ομάδα του πρωταθλήματος με τα τέρματα να μιλάνε μόνα τους (6-25). Η Λεβαντε ήρθε με τις 2 νίκες στα 3 τελευταία ματς. Over 2.5 και --  1  -- .



** ΑΟΥΕ - ΣΑΝ ΠΑΟΥΛΙ: Έντονο επιθετικό πρόβλημα έχει η Σαν Παουλι όπου μόνο απέναντι στην Μποχουμ πέτυχε πάνω από 1 γκολ ανά αγώνα στα 6 πιο πρόσφατα. Στενή και στα 5 τελευταία εκτός όπου βαριά μένει στο γκολ. Η Αουε χωρίς ήττα στα 4 τελευταία εντός. Πιο δύσκολο από ότι το δίνουν οι τιμές.

** ΝΤΟΥΙΣΜΠΟΥΡΓΚ - ΜΠΟΧΟΥΜOver 2.5

** ΚΑΡΣΛΟΥΗ - ΧΑΝΣΑ: Και εδώ πρώτη τύχη το Over 2.5

** ΜΕΡΣΙΝ - ΜΠΟΥΓΙΟΥΚΣΕΧΙΡ: Με 9 Over στις 10 τελευταίες αγωνιστικές η Μπουγιουκσεχιρ, με 4 Over στα 6 πιο πρόσφατα η Μερσιν. Over 2.5

** ΒΕΣΤΕΡΛΟ - ΓΚΕΝΚ: Στα 6 τελευταία εντός εκτός δε έχουν διαφορά. Μαύρο χάλι η Βεστερλο, γκρίζο χάλι η Γκενκ. Δεν υπάρχει αυτή η απόδοση στο διπλό. Λόγο πρόσφατης φόρμας Over 2.5

** ΛΙΡΣ - ΜΟΝΣ: Καλά το δίνουν, ένα ελαφρύ προβάδισμα στη Λιρς που τα νούμερα της είναι πιο κολακευτικά. Τρύπα σκέτη η άμυνα της Μονς, σε 11 από τα 12 τελευταία παιχνίδια δέχεται το λιγότερο 2 γκολ ανά αγώνα. --  1  -- .

** ΓΚΕΡΜΙΝΑΛ - ΛΟΚΕΡΕΝ: Τριπλή παραλλαγή με πρώτη επιλογή το Over 2.5

** ΓΟΥΛΒΣ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝ: Over 2.5

** ΟΥΤΡΕΧΤΗ - ΓΚΡΟΝΙΓΚΕΝ: Προσπαθεί τουλάχιστο η Ουτρεχτη, έχασε μόνο στην Τβεντε στις 6 τελευταίες αγωνιστικές με πολύ καλή αμυντική συμπεριφορά όπως δηλώνουν και τα 3 μόλις γκολ που δέχτηκε σε αυτά. Στην έδρα της δε χάνει στα 5 τελευταία. Η Γκρονιγκεν σε τραγική κατάσταση με 6 ήττες στις 7 τελευταίες αναμετρήσεις του πρωταθλήματος. Ολοκληρώνει το παζλ η εκτός έδρας εικόνα των 6 τελευταίων παιχνιδιών με 5 ήττες 1 ισοπαλία και τέρματα σε αυτά (2-17). --  1  -- .

** ΣΙΕΝΑ - ΝΟΒΑΡΑ: Βρήκε καλό δρόμο η Σιενα με τις 3 σερί νίκες, μια χαρά και στα 6 τελευταία εντός με (13-3) τέρματα. Η Νοβαρα πέτυχε 5 γκολ εδώ και 11 αγωνιστικές. --  1  -- .

** ΛΕΤΣΕ - ΠΑΛΕΡΜΟ: Εκεί που κρατούσε όρθια την Παλερμο η έδρα, να σου 2 σερί ήττες μέσα στο σπίτι της. Εκτός έδρας είναι η μόνη ομάδα που δεν έχει νίκη, είναι η χειρότερη ομάδα του καμπιονάτο με τέρματα (8-24). Η Λετσε μετά από αήττητο 5 παιχνιδιών έχασε μέσα στη Μιλαν. Υπολογίσιμη και στην έδρα της.Over 2.5 και --  1  -- .

** ΙΝΤΕΡ - ΑΤΑΛΑΝΤΑ: Βγάζει δόντια η Αταλαντα με αήττητο στα 6 τελευταία της Serie - A με μόλις 2 γκολ παθητικό. Κόκκαλο η Ιντερ μετά και από το στραπάτσο με τη Μαρσειγ. Αρνητικό ρεκόρ οι 5 ήττες 2 ισοπαλίες 1  νίκη στις 8 τελευταίες αγωνιστικές. --  Χ2  -- .

** ΚΑΤΑΝΙΑ - ΛΑΤΣΙΟ: Συνεχίζει να εκπλήσσει ευχάριστα η Κατανια με την ανοδική πορεία της. Εμπιστοσύνη δείχνουν τα καλά εντός έδρας νούμερα. Σε πλήρη αστάθεια από την άλλη η Λατσιο με τη είσοδο του 2012 που χάνει την εμπιστοσύνη της και εκτός έδρας τελευταία. Over 2.5 και --  1  -- .

** ΤΣΕΛΣΙ - ΛΕΣΤΕΡ: Over 2.5

** ΚΑΙΖΕΡ - ΣΑΛΚΕ: Πρόβλημα το ντεφορμάρισμα της Σαλκε που έχασε και στα 3 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της. Ακόμα δεν πέθανε η Καιζερ που το παλεύει με ισοπαλίες.

** ΚΑΡΝΤΙΦ - ΜΠΕΡΝΛΙ: Μόνο Over 2.5

** ΜΑΓΙΟΡΚΑ - ΑΘΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Κομμένο στη μέση είναι το ματς, η Μαγιορκα έχει πιο εύκολο γκολ τελευταία από τη Αθλ Μαδρίτης.

** ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΑΟΚ: Ένεση ηθικού οι 2 σερί νίκες του Παναιτωλικου. Η παρουσία του ΠΑΟΚ στα εν γένει δίνει προτεραιότητα στο διπλό. Στις 4 Δεκεμβρίου δέχτηκε γκολ για τελευταία φορά εκτός έδρας ο ΠΑΟΚ. --  2  -- .

** ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ - ΝΟΡΙΤΣ: Δύσκολο απόγευμα προβλέπεται για την Νιουκαστλ που δεν κερδίζει στις 4 τελευταίες αγωνιστικές. Η Νοριτς είναι σκληροτράχηλη, δεν είναι τυχαίες οι 3 νίκες στα 5 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της. --  Χ2  --.

** ΣΟΣΟ - ΝΙΣ: Με καλή τύχη παίζει η μη ήττα της Νις που έβαλε ξυπνητήρι με 2 νίκες 1 ισοπαλία στα 3 πιο πρόσφατα. Στις 6 Νοεμβρίου η τελευταία νίκη της Σοσο εντός έδρας. --  2Χ --.

** ΑΝΝΟΒΕΡΟ - ΚΟΛΩΝΙΑ: Άπιστο το Αννοβερο, έχει μια ελαφρά υπεροχή με πρόβλημα που ψάχνει λύση τα 10 γκολ που δέχτηκε στις 4 τελευταίες αγωνιστικές.

** ΜΠΙΛΜΠΑΟ - ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Ματσάρα, μετά από Ρεαλ και Μπαρτσα αυτές είναι οι ομάδες που παίρνουν σειρά. Στα ύψη η ψυχολογία της Αθλετικ μετά τη μεγάλη επιτυχία επί της Μαντσεστερ Γιουν. Η συγκριτική αξιολόγηση βγάζει καλύτερα νούμερα για την Αθλετικ που την αβαντάρει το εύκολο γκολ. Μάλιστα στα 5 τελευταία εντός σκοράρει το λιγότερο 2 γκολ ανά παιχνίδι. Σε απόλυτη νιρβάνα η Βαλενθια από αρχές του 2012 με μόλις 2 νικηφόρα στις 10 τελευταίες αγωνιστικές. Over 2.5 και --  1  -- .

** ΓΚΑΖΙΑΝΤΕΠ - ΚΑΡΑΜΠΟΚ: Το 12 ήττες 2 ισοπαλίες 1 νίκη της Καραμποκ σε 15 εξόδους με τέρματα (12-32), απέναντι στο (20-13) της Γκαζιαντεπο εντός κλείνει κουβέντα στα γρήγορα. --  1  -- .

** ΚΑΙΣΕΡΙ - ΣΑΜΣΟΥΝ : Καθαρά η αξία δεξιά με την Σαμσουν να ευνοείται τόσο στην πρόσφατη όσο και στην εντός εκτός έδρας φόρμα. --  2  -- .

** ΠΑΟ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τώρα το θέμα είναι πως παίρνεις τα πόδια σου μετά από την χειρότερη ήττα, η μία από τις χειρότερες του Ολυμπιακου στην Ευρώπη. Δύσκολα να αντιδράσει, βαρίδιο σκέτο η ψυχολογία. Ο ΠΑΟ πιο καλό τάιμινγκ δεν μπορούσε να χει. Τα πάνω ήρθαν κάτω, και τα κάτω πάνω.


** ΣΕΤΟΥΜΠΑΛ - ΜΑΡΙΤΙΜΟ: Η ανωτερότητα της Μαριτιμο απλά ψάχνει επιβεβαίωση. --  2  --

** ΟΥΝΤΙΝΕ - ΝΑΠΟΛΙ: Φουριόζα από 5 σερί νίκες έρχεται η Ναπολι με μόλις 1 ήττα στις 12 τελευταίες αγωνιστικές. Το παρατεταμένο ντεφορμάρισμα της Ουντινε συνεχίζεται. Οver 2.5 και --  2  -- .

** ΓΚΙΜΑΡΑΕΣ - ΟΛΑΝΕΝΣΕ: Δύσκολο γκολ και από τις δύο πλευρές. Under 2.5

 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa