Οι σημερινές προβλέψεις για το στοίχημα [Κυριακή, Μάρτιος 14, 2012]


** ΤΣΕΛΣΙ - ΝΑΠΟΛΙ: Το 3-1 του πρώτου παιχνιδιού δίνει προβάδισμα στη Ναπολι που διανύει συν τοις άλλοις και τα καλύτερα φετινά της με 6 σερί νίκες στα 6 τελευταία παιχνίδια ανεξαρτήτου θεσμού. Βελτιωμένη δείχνει και η Τσελσι με 3 νίκες στα 4 πιο πρόσφατα. Πιο κοντά στην πρόκριση σαφώς οι Ιταλοί, δεν πρέπει όμως να περνάμε στο ντούκου την εμπειρία της Τσελσι στη κορυφαία διοργάνωση. Αμυντικά θα στηθεί η Ναπολι με στόχο μόνο την πρόκριση, κι ας χάσει. --  1  -- .

** ΡΕΑΛ - ΤΣΣΚΑ Μ: Θα κρατήσει το μηδέν στην άμυνα σήμερα η Ρεαλ. NG.

** ΚΑΛΛΙΘΕΑ - ΚΑΛΛΟΝΗ: Μπήκε πεντάδα η Καλλιθεα με τις 4 συνεχόμενες νίκες της χωρίς να δεχτεί γκολ (9-0). Η έδρα της από τις κορυφαίες του πρωταθλήματος με 7 νίκες 2 ισοπαλίες και τέρματα (13-3). Η Καλλονη δείχνει με την παρουσία της ότι δεν μπορεί να αντεπεξέλθει στις ειδικές συνθήκες του πρωταθλήματος με μόλις 4 νίκες σε 17 ματς. Στα χειρότερα της από τέλη Ιανουαρίου με 3 ήττες 1 ισοπαλία. --  1  -- .

** ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ: Επίθεση σταγονόμετρο και οι δύο αντίπαλοι. Σε 10 από τα 12 τελευταία απέτυχε να σκοράρει ο Εθνικός, σε 9 από τα ίδια 12 απέτυχε να σκοράρει ο Ηρακλης Ψαχνων.

** ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ - ΒΕΡΟΙΑ: Φωτιά ματς, στην παρούσα φάση η Παναχαικη είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος με 6 νίκες 2 ισοπαλίες με τέρματα (13-2). Η Βεροια ως πρώτη του πίνακα βαθμολογίας ...και με το αέρα που της αναλογεί, πάει σε ένα δύσκολο ματς που και ο βαθμός της κάνει. --  Χ  -- .
** ΑΓΡ ΑΣΤΕΡΑΣ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΙΤΣΩΝ: Νιώθουν άνετα προς το παρόν καθώς στη μέση του πίνακα βαθμολογίας. Τα στοιχεία που τις αμφισβητούν βρίσκονται στα διαθέσιμα επιθετικά δεδομένα, με 11 και 12 γκολ αντίστοιχα μέχρι  στιγμής στο πρωτάθλημα. Η φιλοξενούμενη δε σκόραρε σε 9 από τα 12 τελευταία εκ των οποίων είναι μέσα τα 5 τελευταία εκτός. Ο Αστερας τους 17 από τους 20 βαθμούς τους πήρε στην έδρα του. Ένα ελαφρύ προβάδισμα το χει, αλλά μέχρι εκεί.

** ΛΑΡΙΣΑ - ΠΑΝΕΣΡΡΑΙΚΟΣ: Στα όρια του τραγικού κινούνται και οι δυο ομάδες, αδιαπραγμάτευτα οι δυσάρεστες εκπλήξεις του πρωταθλήματος που το κατά κάτω, είναι πιο κοντά από το κατά πάνω στη συνέχεια. Ο Πανσερραικος με 1 νίκη στις 11 τελευταίες αγωνιστικές μες την ασχήμια, απέναντι στο απίστευτο αρνητικό ρεκόρ της Λαρισας που δε σκοράρει σε 7 από τα 8 τελευταία του πρωταθλήματος. Δίνω ένα προβάδισμα στη Λαρισα λόγο εντός εκτός έδρας εικόνας. --  1  -- .

** ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΒΥΖΑΣ: Οι 4 νίκες του Πιερικου στα 4 πιο πρόσφατα, και 4 τελευταία εντός ενισχύουν τα θέλω της ομάδας που ήδη κατέχει την τέταρτη θέση στον πίνακα βαθμολογίας. Ο Βυζας έχασε τη φρεσκάδα που είχε από μέσα Δεκεμβρίου μέχρι τέλη Ιανουαρίου.  Τα 3 γκολ ενεργητικό σε 9 εξόδους άσχημο νούμερο. --  1  -- .

** ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΕΠΑΝ - ΦΩΚΙΚΟΣ: Έσπασε το άσχημο σερί με 4 ήττες 1 ισοπαλία της γηπεδούχου με το νικηφόρο 1-0 επί του Αγρ Αστερα. Ο Φωκικος κάνει το δικό του αγώνα όντως αρκετά βελτιωμένος  με την είσοδο του νέου έτους.
** ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ: Έδρα φόβητρο ο Παναθρακικος με 8 νίκες σε 8 εντός έδρας παιχνίδια με τέρματα (16-1). Ο Πλατανιας έρχεται από ήττα ψυχολογίας εντός έδρας από την Παναχαικη με κάτω του μετρίου εκτός έδρας παρουσία στα 6 τελευταία ταξίδια της με 2 νίκες 2 ισοπαλίες 2 ήττες. --  1  -- .
** ΔΟΞΑ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Βρήκε πατήματα ο Ατρομητος με 4 σερί νίκες, αν συνεχίσει σήμερα πιάνει με μια τρίτη θέση αφήνοντας πίσω ΠΑΟΚ και ΑΕΚ. Αραιά και που νίκες για τη Δοξα που δεν μπορεί να τα καταφέρει. Στα 5 τελευταία εντός μετρά 3 νίκες, ενώ δεν έφαγε ποτέ πάνω από 1 γκολ ανά αγώνα σε αυτά. Γέρνει δεξιά, όχι τόσο εύκολο όμως. --  2  -- .
** ΑΟΥΕ - ΜΟΝΑΧΟ 1860: Ο μόνος προβληματισμός έγκειται στα 2 ανεπιτυχή τελευταία αποτελέσματα της Μοναχο 1860 με ήττα ισοπαλία. Πριν από αυτά μαύρο άλογο με 7 νίκες 1 ισοπαλία κάνοντας σπριντ από τα λίγα. Άσχημη εικόνα από την Αουε, κέρδισε μόνο 2 από τα 12 τελευταία μέσα έξω και 1 από τα 6 τελευταία μέσα στην έδρα της. Με 17 Over σε 24 αγώνες πρωταθλήματος η 1860. Over 2.5 και --  2  -- .

 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa