Μπαράζ επιθέσεων από ληστές: Πήραν 120.000 ευρώ από ηλικιωμένο

​«Αλώνισαν» όλη τη νύχτα οι ληστές από το Βόλο μέχρι τα Γιάννενα και από τη Ζάκυνθο μέχρι την Αθήνα. Βασάνισαν τα θύματά τους, σε κάποιες περιπτώσεις έκαναν  και  «γερή» μπάζα, ενώ όλοι  κατάφεραν να φύγουν ανενόχλητοι.

Στα Γιάννενα οι δράστες ήταν καλά «διαβασμένοι». Στόχος ένας ηλικιωμένος 74 ετών. Είχε σηκώσει από την τράπεζα όλες τις οικονομίες του, με αυτά που ακούγονται τον τελευταίο καιρό και τελικά την… έπαθε μέσα στο σπίτι του. 120.000 ευρώ  και 5 χρυσές λίρες η λεία των κακοποιών!

Αλλά ούτε και στο Βόλο, οι ληστές αστειεύονταν. Έβαλαν στο μάτι τον ιδιοκτήτη γνωστού τσιπουράδικου, την ώρα που έμπαινε στο διαμέρισμά του. Μέσα ήταν και η σύζυγός του, με αποτέλεσμα το ζευγάρι να ζήσει εφιαλτικές στιγμές στα χέρια τους. Τελικά, οι δράστες έφυγαν με 80.000 ευρώ, τις εισπράξεις 3 ημερών δηλαδή, καθώς και χρήματα που υπήρχαν στο σπίτι.
Δύσκολες ώρες πέρασε και μία ηλικιωμένη στη Ζάκυνθο.  Οι δράστες μπήκαν στο σπίτι της και τις πήραν τη σύνταξή της και τις λιγοστές οικονομίες της. Αλλά και στον Άγιο Στέφανο Αττικής, ληστές μπήκαν σε σπίτι και με την απειλή μαχαιριού, άρπαξαν από τον ιδιοκτήτη άγνωστο χρηματικό ποσό. 


star.gr
Δείτε τα Πρωτοσέλιδα των Εφημερίδων...ΕΔΩ
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa