Οι σημερινές προβλέψεις για το στοίχημα [Κυριακή, Μάρτιος 11, 2012]


** ΧΑΝΣΑ - ΦΡΑΝΓΚΦΟΥΡΤΗ: Επιβάλετε η νίκη των φιλοξενούμενων αν θέλουν να έχουν απαιτήσεις πρώτης δυάδας. Η Χανσα του χρόνου θα κλαίει διηγώντας τα. --  2  -- .

** ΚΕΡΚΥΡΑ - ΞΑΝΘΗ: Κάκιστο ρεκόρ οι 5 συνεχόμενες ήττες της Ξανθης με πλέον αρνητικό ότι δε σκόραρε και στα 5 προαναφερθέντα. Ελπίδες δίνουν στην Κερκυρα οι 3 νίκες στις 4 τελευταίες αγωνιστικές.

** ΝΑΙΜΕΓΚΕΝ - ΤΒΕΝΤΕ: Η υπεροχή της Τβεντε αμφισβητείτε από το μηδέν παθητικό της Ναιμεγκεν σε 5 από τα 8 τελευταία, και από τις 3 νίκες στα 4 τελευταία εντός.

** ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝ - ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ : Over 2.5

** ΣΟΥΟΝΣΙ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Δεν δικαιολογεί εμπιστοσύνη η αστάθεια της Σουονσι που παραμένει έχει δύσκολο εμπόδιο. Η Σιτι μόνο στα κόκκινα πρέπει να δουλεύει αν θέλει να σηκώσει κούπα. Οι 4 σερί νίκες ορίζουν συνέχεια. --  2  -- .

** ΑΤΑΛΑΝΤΑ - ΠΑΡΜΑ: Το ανέβασμα της Αταλαντα με αήττητο στα 5 τελευταία με μόλις 1 γκολ παθητικό δίνει προβάδισμα στον άσο. Στα ίδια 5 χωρίς νίκη η Παρμα. Κεντροαριστερά θα κινηθεί.

** ΚΑΤΑΝΙΑ - ΦΙΟΡΕ: Σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση βρίσκεται η Κατανια, υπέστη μόλις 1 ήττα μέσα στη Γιουβε εδώ και 8 αγωνιστικές. Μάλιστα τα 4 από τα 5 τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος τα έδωσε εκτός έδρας. Με τσιμπήματα αραιά και που η Φιορεντινα συντηρεί τη χρονιά. Εκτός έδρας διαθέτει την χειρότερη επίθεση του καμπιονάτο. Καρφωτός. --  1  -- .

** ΜΙΛΑΝ - ΛΕΤΣΕ: Θέλει προσοχή το αήττητο στα 5 πιο πρόσφατα της Λετσε.

** ΤΖΕΝΟΑ - ΓΙΟΥΒΕ: Με αρκετές ισοπαλίες η Γιουβε τον τελευταίο καιρό. Τα 31 γκολ που δέχτηκε η Τζενοα στις 12 τελευταίες αγωνιστικές απέναντι στα 6 γκολ της Γιουβε στα ίδια βγάζουν σούμα. --  2  -- .

** ΟΥΡΝΤΟΥΣΠΟΡ - ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ: Κερδίζει στα 5 τελευταία εντός έδρας ματς η Ουρντουσπορ.

** ΒΕΡΝΤΕΡ - ΑΝΝΟΒΕΡΟ: Καλή έδρα η Βερντερ με 22- 12 τέρματα. Το Αννοβερο το παλεύει με 
σοπαλίες. Εκτιμώ, ότι εύκολα η δύσκολα θα κερδίσει η γηπεδούχος. --  1  -- .

** ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΡΗΣ: Εδώ άξιο αναφοράς είναι το αήττητο του Αρη στις 9 τελευταίες αγωνιστικές με την άμυνα του να δέχεται μόλις 5 γκολ στις 12 τελευταίες αγωνιστικές. Ο Ολυμπιακός όλα τα παραπάνω πρέπει να τα αξιολογήσει και να τα υπολογίσει . Under 2.5

**  ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Επανεκκίνηση για τον Παναιτωλικο η νίκη μέσα στην Ξανθη. Ο Εργοτελης είναι ο χειρότερος των τελευταίων ετών, οι 5 ήττες 2 ισοπαλίες στα 7 τελευταία τον φέρνουν στη σέντρα με κατεβασμένο το κεφάλι. --  1  --
 .
** ΝΟΡΓΟΥΙΤΣ - ΓΟΥΙΓΚΑΝ : Τα 6 τελευταία εκτός της Γουιγκαν, όλα Over 2.5

** ΝΤΙΖΟΝ - ΠΑΡΙ: Νιώθει την καυτή ανάσα της Μονπελιε η Παρι, η Ντιζον είναι ομάδα του χεριού της. Στις 27 Νοεμβρίου η τελευταία ήττα της Παρι στο Σαμπιονα. Over 2.5 και --  2  -- .

** ΡΕΝ - ΟΣΕΡ : Ένα ελαφρύ προβάδισμα το χει η Ρεν, αλλά μέχρι εκεί.

** ΣΑΛΚΕ - ΑΜΒΟΥΡΓΟ: Σε ντεφορμάρισμα στα ακόμα πιο πρόσφατα και οι δύο ο ομάδες. Τα καταφέρνει καλά εκτός έδρας το Αμβουργο, αλλά η Σαλκε στην έδρα της είναι σφαγείο. 20-3 τα τέρματα της στα 6 τελευταία εντός. --  1 -- .

** ΣΑΝΤΑΤΕΡ - ΜΠΑΡΤΣΑ: Over 2.5

** ΕΣΚΙΣΕΧΙΡ - ΜΠΟΥΡΣΑ: Από 6 και 4 Over έρχονται οι ομάδες.

** ΑΕΚ - ΠΑΟ: Πολύ ψηλά δίνουν οι παραδοσιακοί Bookmakers τον ΠΑΟ δείχνοντας ότι δεν τον φοβούνται. Μιλώντας αυστηρώς προσωπικά η τιμή στο διπλό αξίζει. --  2  -- .

** ΝΟΒΑΡΑ - ΟΥΝΤΙΝΕ: Με 2 γκολ καθαρίζει τη μπουγάδα η Ουντινε. Τραγική η Νοβαρα πέτυχε μόλις 1 γκολ στα 5 τελευταία εντός. Εύκολο γκολ δείχνουν 11 τέρματα στις 6 τελευταίες εξόδους από την Ουντινε. --  2  -- .

** ΜΟΝΠΕΛΙΕ - ΚΑΕΝ: Καθαρό φαβορί η ομαδάρα της Μονπελιε. --  1  -- .

** ΟΣΑΣΟΥΝΑ - ΜΠΙΛΜΠΑΟ: Βάσκοι εν όψει. Ανοιχτό ματς, η Αθλετικ Μπιλμπαο με 7 Over στις 8 τελευταίες αγωνιστικές. Η Οσασουνα με εύκολο γκολ σε άμυνα και λίγο πιο δύσκολο σε επίθεση. Over 2.5


Για να δείτε Live τους αγώνες:





        

 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa