Οι 10 μεγαλύτερες στιγμές στην ιστορία των ελληνικών reality [BINTEO]
















Ο Παναγιώτης Χατζηστεφάνου και η "βλάχα, βλαχάρα" (Fame Story 3)
O Παναγιώτης Χατζηστεφάνου ,ντυμένος με επιρροές από Sun Ra και φωνάζοντας συνθήματα υπέρ του Ιράκ και του Γιώργου Μοναστηριώτη, συνθέτει με διαφορά την πιο αβάν γκαρντ στιγμή της ελληνικής τηλεόρασης. Ο Μεταξόπουλος σχεδόν κλαίει (πάλι) και η Δάφνη Μπόκοτα κάνει το λάθος να μιλήσει.
Ρε Λορέντζο, τι λες τώρα; (The Bar)
Παναθηναϊκός - Μπαρτσελόνα στη Λεωφόρο. Η παραγωγή επιτρέπει στον "πράσινο" Λορέντζο να δει το ματς και η ατάκα του "τι λες τώρα" μόλις ο ΠΑΟ κερδίζει το πέναλτι τον έκανε και σύνθημα.
Η Άσπα Τσίνα και όλοι τους (Fame Story 1)
Ποιος Scott Pilgrim; Πλάκα κάνεις;
O Στέφανος Κοκολογιάννης έχασε την ψυχραιμία του (Mission)
Το epic win της υπόθεσης δεν είναι φυσικά ο καυγάς με τον συμπαίκτη του. Είναι ο κύριος με το μακρύ μαλλί και το ασύλληπτο δερμάτινο που προσπαθεί να τον ηρεμήσει.
Κόβεται το σεξ; (The Wall)
Έγινε, δεν έγινε το "κακό" κάτω από τα σκεπάσματα, η Σίσσυ αύξησε σίγουρα τις μετοχές της μετά το reality και τις επένδυσε σε μερικές σέξι φωτογραφίσεις σε κραταιά ανδρικά περιοδικά της εποχής.
Ο Ηλίας τα λέει με το δέντρο. Ησυχία (Big Brother 2010)
Μαγεία. Ο Ηλίας είναι ο πραγματικός νικητής του τελευταίου Big Brother στις καρδιές μας.
Τον Κλεάνθη τον θυμάσαι; (The Wall)
Ξέρω (και ξέρεις) δεκάδες ανθρώπους που θα ήθελαν να αναποδογυρίσουν εκείνοι τον κουβά με το νερό πάνω από το κεφάλι της Ρούλας Βροχοπούλου. Über φυσιογνωμία κι ο Κλεάνθης, δεν μπορείς να πεις.
Ο πρώτος reality τελικός στην ιστορία της ελληνικής TV. Τσάκας ftw! (Βig Brother 1)
Δάκρυα, αναποδογυρισμένα τραπέζια, ένα βαμμένο ξανθό μούσι και δύο κουμπάροι. Τίποτα από αυτά δεν ήταν έτσι πριν τα reality μας χτυπήσουν την πόρτα. Και τους ανοίξουμε φυσικά.
H μοναδική στιγμή που θα θυμόμαστε από το PARTY
Το tribute μας στον μέγα Ανδρέα Μικρούτσικο (Ανεκτίμητος)
Εδώ τραγουδάει με την εκ Θεσσαλονίκης ορμώμενη, Δώρα Αρχοντάκη, παίκτρια του πρώτου Big Brother που είχε και καλή φωνή. Κι έκανε και ένα MAXIM κάπου στην πορεία.

 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa