Οι 10 πιο "επικίνδυνοι" celebrities στο διαδίκτυο [ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ]


Η γνωστή anti-virus φίρμα McAfee εξέδωσε τη λίστα με τα ονόματα των δέκα διασημοτήτων, τα οποία οδηγούν συχνότερα τους χρήστες σε άσχετα και συνήθως μοιραία αποτελέσματα.
10. Brad Pitt, Emma Stone, Rachel McAdams

Γνωστό σιγουράκι της λίστας την τελευταία πενταετία ο Pitt, new entries η Stone και η McAdams ελέω "The Help" και "Midnight in Paris" αντίστοιχα. Τα online search με τα ονόματά τους παραπέμπουν αρκετά συχνά σε περίεργες κι επικίνδυνες για τον υπολογιστή σου σελίδες.
9. Scarlett Johansson

Μήπως γιατί το 2010 πήρε τον τιμητικό τίτλο "Babe of The Year" απο το περιοδικό GQ;
8. Adriana Lima

Τι πιο λογικό από το να φορτώσεις με ιούς σελίδες που είναι δεδομένο ότι θα ψάξουν εκατομμύρια άντρες καθημερινά;
7. Anna Paquin
Επικίνδυνη στη σειρά, επικίνδυνη και στο διαδίκτυο.
6. Mila Kunis

Ευχόμαστε από καρδιάς όσοι έψαξαν κάτι σχετικό με την Mila και "κόλλησαν" κάποιον ανεπιθύμητο ιό, να βρήκαν πολύ γρήγορα λύση στο πρόβλημά τους. Εμπρός όλης της Γης οι Kuni-μένοι...
5. Katherine Heigl

Ναι, και το Grey's Anatomy έκανε τον πάταγό του, δεν μπορείς να πεις. Και ιδού τα αποτελέσματα.
4. Jessica Biel

Αυτό κι αν είναι έκπληξη. Η πιο επικίνδυνη celebrity, σύμφωνα με την McAfee, για το 2009 βρίσκεται πλέον στην 4η θέση. Η έκπληξη είναι ότι η Biel ήταν κάποτε στην πρώτη θέση. Άβυσσος η ψυχή των hackers.
3. Piers Morgan

O πιο επικίνδυνος άντρας celebrity. Ο "μισητός" δημοσιογράφος και κριτικός στο "America's Got Talent", θες λόγω έμφυτης κακίας, θες λόγω αντιπάθειας από την πλευρά του κοινού, δεν μας εκπλήσσει ιδιαίτερα με τη θέση του στο βάθρο.
2. Cameron Diaz

"Σκανδαλώδης" είναι ένα επίθετο που χαρακτηρίζει την Diaz από τη μέρα που τη γνωρίσαμε. Ότι μπορεί -έστω και άθελά της- να βλάψει και τους υπολογιστές μας ήταν μάλλον λογικό κι επόμενο.
1. Heidi Klum

1 στις 10 φορές που κάποιος έψαξε την Heidi σε search engine του διαδικτύου οδηγήθηκε σε επιβλαβή τοποθεσία. Αυτό το 10% είναι ένας ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ αριθμός.

 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa