Οι σημερινές προβλέψεις για το στοίχημα [Σάββατο, Μάρτιος 10, 2012]


* ΜΠΟΥΓΙΟΥΚΣΕΧΙΡ - ΚΑΙΣΕΡΙ: Εντυπωσιακά είναι τα νούμερα της Μπουγιουκσεχιρ στα 5 τελευταία εντός με 4 νίκες 1 ισοπαλία με την επίθεση της να σκοράρει 15 γκολ σε αυτά. Κατώτερη η Καισαρεια με χαρακτηριστικό ότι διαθέτει την χειρότερη εκτός έδρας επίθεση. Over 2.5 και --  1  --.

** ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ - ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ: Ιδιαιτερότητες έχει το ματς, υπερέχει στην πρόσφατη φόρμα η Λεβερκουζεν απέναντι στη 
Βολφσμπουργκ που τους 23 από τους 28 πόντους τους πήρε στην έδρα της.

** ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ - ΦΡΑΙΜΠΟΥΡΓΚ: Όλα υπέρ της Γκλαντμπαχ με τα 2 τελευταία ανεπιτυχή να την αφήνουν 7 πόντους πίσω από την κορυφή. Η Φραιμπουργκ τρώει το λιγότερο 3 γκολ στα 4 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια που έδωσε. Over 2.5 και --  1  -- .

** ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ - ΦΟΥΛΑΜ: Με 3 σερί νίκες και (8-1) τέρματα η Φουλαμ πάει με ψηλά τον αμανέ στο Μπερμπιγχαμ με την Αστον Βιλα να κερδίζει για τελευταία φορά στην έδρα της στις 5 Νοεμβρίου τη Νοριτς.--  2  -- .

** ΓΟΥΛΒΣ - ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ: Λόγο πρόσφατης φόρμας Over 2.5

** ΣΑΝΤΕΡΛΝΤ - ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Το (20-13) σύνολο τερμάτων της Σαντερλαντ εντός μόνο αμελητέα ποσότητα δεν είναι. Ντεφορμέ η Λιβερπουλ που κέρδισε μόνο τη Γουλβς στα 7 τελευταία του πρωταθλήματος. --  1Χ  -- .

** ΤΣΕΛΣΙ - ΣΤΟΟΥΚ: Αυτές οι 2 νίκες της Στοουκ είναι πρόβλημα για την παραπαίουσα εδώ και καιρό Τσελσι.

** ΜΠΡΑΙΤΟΝ - ΠΟΡΤΣΜΟΥΘ: Την είσοδο της στη εξάδα ψάχνει η Μπραιτον που τρέχει κορδόνι με αήττητο στα 11 τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος. Η Πορτσμουθ σε κατώτερα στρώματα ερχόμενη από 5 ήττες 2 ισοπαλίες με μόλις 2 γκολ ενεργητικό. --  1  -- .

** ΝΟΤΙΓΧΑΜ - ΜΙΛΓΟΥΟΛ: Βάζουν τρώνε οι ομάδες, από 5 Over έρχεται η Μιλγουολ η οποία πέτυχε 12 γκολ στα 5 τελευταία εκτός έδρας ματς. Over 2.5

** ΝΤΕΡΜΠΙ - ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ: Over 2.5

** ΠΙΤΕΡΜΠΟΡΟ - ΜΠΛΑΚΠΟΥΛ: Δίκαιο φαβορί η Μπλακπουλ, κέρδισε τα 3 από τα 4 τελευταία εκτός με εύκολο γκολ. Η μόλις 1 νίκη της Πιτερμπορο εδώ και 11 αγωνιστικές τη φέρνουν 6 πόντους από το θάνατο. --  2  -- .

** ΧΑΛ - ΙΠΣΟΥΙΤΣ: Αξία κεντροδεξιά με τις 5 νίκες της Ιπσουιτς στα 7 τελευταία παιχνίδια να δικαιολογούν επιλογή. --  Χ2  -- .

** ΚΑΡΛΑΙΛ - ΜΠΕΡΙ: Τόσο από άποψη πρόσφατης φόρμας, όσο και από άποψη εντός εκτός έδρας φόρμα η Καρλαιλ τον πρώτο λόγο. Over 2.5 και --  1  -- .

** ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΟΥΕΝ - ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ: Κακός μπούσουλας οι 4 σερί ήττες της Μπορνμουθ με μόλις 1 γκολ στο επιθετικό κομμάτι. Μάλιστα οι 3 από αυτές εντός έδρας. Δείχνει να βρίσκει τρόπο η Σεφιλντ Γουεν. --  1  -- .

** ΠΟΡΤ ΒΕΙΛ - ΜΠΑΡΝΕΤ: Εκ διαμέτρου αντίθετα κινούνται οι ομάδες. Πιο συγκεκριμένα η Πορτ Βειλ τρέχει αήττητο με 5 νίκες 3 ισοπαλίες, απέναντι στην Μπαρνετ που προέρχεται από 5 ήττες 2 ισοπαλίες. --  1  -- .

** ΣΡΟΥΣΜΠΕΡΙ - ΜΠΕΡΤΟΝ: Έντονες διαφορές ανάμεσα στις δύο ομάδες, η Μπερτον δείχνει να σήκωσε λευκή σημαία με τελευταία νίκη πριν 12 αγωνιστικές.. --  1  -- .


** ΤΖΙΛΙΓΧΑΜ - ΚΡΟΥ: Over 2.5

** ΟΦΗ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Ο αρνητικότατος συντελεστής τερμάτων με (0-6) στις 6 τελευταίες εξόδους του Πανιωνιου με 5 ήττες 1 ισοπαλία δίνει προβάδισμα στον άσο. --  1  -- .

** ΓΚΡΑΣΓΚΟΠΕΡΣ - ΒΑΣΙΛΕΙΑ: Στα πάνω η Βασιλεια, στα κάτω η Γκρασχοπερς . Η διαφορά που τους χωρίζει βρίσκεται στους 29 βαθμούς. --  2  -- .

** ΜΑΛΑΓΑ - ΛΕΒΑΝΤΕ: Από 2 νίκες έρχονται οι δύο αντίπαλοι με τη Μαλαγα να τρέχει Over σερί 8 αγωνιστικών και τη Λεβαντε έρχεται από 4 σερί Over. Τέλος αξίζουν αναφοράς τα 6 Over της Λεβαντε στα 6 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια. Over 2.5

** ΑΛΜΕΡΙΑ - ΟΥΕΛΒΑ: Οι 2 ήττες της Αλμερια έσπασαν ρυθμό. Δύσκολη αντίπαλος η Ουελβα που δεν τρώει γκολ στα 3 πιο πρόσφατα με 2 νίκες 1 ισοπαλία. Under 2.5 και --  Χ2  -- .

** ΚΟΡΔΟΜΠΑ - ΟΥΕΣΚΑ: Οι 2 νίκες 1 ισοπαλία στα 3 πιο πρόσφατα της Ουεσκα βάζουν μπελάδες στην Κορδομπα και μην δέχτηκε γκολ στα 6 τελευταία εντός.

** ΓΟΥΑΔΑΛΑΧΑΡΑ - ΝΤΕΠΟΡ: Με 10 νίκες η Ντεπορ στις 11 τελευταίες αγωνιστικές, με 8 ήττες η Γουαδαλαχαρα στα 10 τελευταία της Σεκουντα. --  2  -- .
** ΤΑΡΑΓΟΝΑ - ΒΙΓΙΑ Β΄: Οι 2 νίκες της Βιγια Β΄μπορούν να έχουν συνέχεια μέσα στην πεθαμένη και θαμμένη Ταραγονα. --  2  -- .

** ΓΑΛΑΤΑ - ΜΠΙΡΛΙΓΚΙ: Over 2.5

** ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΣΙΤΙ - ΚΑΡΝΤΙΦ: Από 7 Over έρχεται η Μπριστολ Σιτι, πακέτο συμπληρώνει με 7 Over στις 8 τελευταίες αγωνιστικές η Καρντιφ. Over 2.5

** ΠΑΟΚ - ΑΣΤΕΡΑΣ: Μαζί με τον Ολυμπιακο ο Αστερας είναι οι δύο πιο φορμαρισμένες ομάδες του πρωταθλήματος. Φουλ και ΠΑΟΚ με μόνο ψεγάδι ότι απέτυχε να σκοράρει στα 2 τελευταία εντός.

** ΓΚΡΟΝΙΓΚΕΝ - ΦΙΤΕΣΕ: Η εντός εκτός έδρας εικόνα δίνει προβάδισμα στον άσο. (25-14) τα τέρματα εντός της Γκρονιγκεν, (8-16) τα τέρματα εκτός της Φιτεσε. Στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι η Γκρονιγκεν κέρδισε με 3-0 την Αιτχοβεν. --  1  -- .

** ΕΒΙΑΝ - ΣΟΣΟ: Στα καπάκια οι 3 νίκες της Εβιαν που δικαιολογεί αισιοδοξία και από την εντός έδρας παρουσία της με 5 νίκες 1 ισοπαλία στα 6 τελευταία εντός. Η Σοσο κέρδισε για τελευταία φορά στις 6 Νοεμβρίου με πλέον αρνητικό τα 3 γκολ που πέτυχε στις 12 τελευταίες αγωνιστικές. --  1  -- .

** ΤΟΥΛΟΥΖ - ΛΟΡΙΑΝ: Βρήκε πατήματα η Τουλουζ με 3 σερί νίκες χωρίς να δεχτεί γκολ, δυνατή και στην έδρα της. Από 4 ήττες έρχεται η Λοριαν που αγνοεί τη νίκη στις 11 τελευταίες αναμετρήσεις του Σαμπιονα.--  1  -- .

** ΠΑΛΕΡΜΟ - ΡΟΜΑ: Αστάθεια σε όλο το μεγαλείο, ένα δικαίωμα παραπάνω στον άσο δίνει η έδρα της Παλερμο με συνοδεία Over 2.5

** ΛΥΩΝ - ΛΙΛ: Χωρίς νίκη η Λυων στα 5 πιο πρόσφατα, χωρίς ήττα η Λιλ στα 4 τελευταία μέσα έξω.

** ΜΠΕΤΙΣ - ΡΕΑΛ: Διπλό και Over 2.5

 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa