Οι σημερινές προβλέψεις για το στοίχημα [Πέμπτη, Μάρτιος 09, 2012]



** ΓΚΡΟΙΤΕΡ - ΑΑΧΕΝ: 35 γκολ παραπάνω πέτυχε η Γκροιτερ από την Ααχεν. Στη σέντρα η πιο παραγωγική επίθεση του πρωταθλήματος, απέναντι στη χειρότερη επίθεση του πρωταθλήματος. Στα 5 τελευταία εντός η Γκροιτερ πέτυχε 23 γκολ με ισάριθμες νίκες, τουτέστιν 4.6 γκολ μέσο όρο ανά αγώνα. Η Ααχεν εκεί που το πάλευε με κάτι ισοπαλίες, στο τελευταίο παιχνίδι έχασε εντός έδρας από την Παντερμπον . Over 2.5

** ΟΥΝΙΟΝ - ΝΤΟΥΙΣΜΠΟΥΡΓΚ: Κατά συρροή μαζεύει τις ήττες η Ντουσμπουργκ  που πάει από το κακό στο χειρότερο με 5 σερί χαμένα παιχνίδια. Με μεγάλη «δόση πίκρας» και η Ουνιον με 4 ήττες 1 ισοπαλία 1νίκη στα 6 τελευταία του πρωταθλήματος. Αμφότερες μετρούν από 15 Over στις 24 μέχρι τώρα αναμετρήσεις του πρωταθλήματος. Over 2.5

** ΠΑΝΤΕΡΜΠΟΝ - ΜΠΟΧΟΥΜ: Υψηλά τα στάνταρ της Παντερμπον φέτος, άκρως ισορροπημένη παρουσία έναν πόντο πίσω από την πρώτη Γκροιτερ. Από την άλλη η Μποχουμ «ριγμένη» και απογοητευμένη κάπου στη μέση του πίνακα βαθμολογίας δε μπόρεσε να συνεχίσει μια προσπάθεια ανάκαμψης, με τις 3 ήττες στα 4 πιο πρόσφατα να την τελειώνουν οριστικά από παραπάνω σκέψεις. Από 6 σερί Over έρχεται η Παντερμπον, με 4 Over στις 5 τελευταίες αγωνιστικές η Μποχουμ. Over 2.5

** ΜΟΝΑΚΟ - ΓΚΙΝΓΚΑΠ: Πιάνει τόπο η προσπάθεια της Μονακο με 2 ήττες στις 10 τελευταίες αγωνιστικές της Ligue 2, με ένεση ηθικού τη νίκη μέσα στην Ανζε, και την ισοπαλία μέσα στη Σενταν στα 2 τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος. Η Γκινγκαπ στα ίδια 10 παιχνίδια με μόλις 1 νίκη, δεν είναι ικανή να φροντίσει στοιχειωδώς τα του οίκου της. --  1  -- .
** ΚΛΕΡΜΟΝ - ΛΕ ΜΑΝ: Χωρίς νίκη εδώ και 5 αγωνιστικές η Κλερμον. Με 4 νίκες στα 6 πιο πρόσφατα η Λε Μαν. --  Χ2  -- .

** ΧΑΒΡΗ - ΜΕΤΣ: Ούτε στο ποιος έχει το λιγότερο χάλι μπορούμε να το πάμε. Ανενεργή η επίθεση της Μετς στα 6 από τα 8 τελευταία του πρωταθλήματος με πρωτιά τα 20 Under σε 25 αγωνιστικές. Under 2.5

** ΙΣΤΡ - ΝΑΝΤ: Δε χάνει, δεν τρώει γκολ η Ναντ στα 5 τελευταία παιχνίδια με 3 νίκες 2 ισοπαλίες. Under2.5 και --  Χ2  -- .

** ΡΕΜΣ - ΤΟΥΡ: Δεν αμφισβητείται το ντεφορμάρισμα της Ρεμς, παραμένει όμως εξαιρετική στην έδρα της με 9 ήττες 1 ισοπαλία 1 ήττα και τέρματα σε αυτά (21-9).  Η Τουρ έμεινε από στόχους, θα το πάει συντηρητικά χωρίς μεγάλες απαιτήσεις. --  1  -- .

** ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ - ΚΑΙΖΕΡ: Έβαλε ξυπνητήρι η Στουτγκάρδη με 3 νίκες στα 4 πιο πρόσφατα, με πολύ «πειστικό» τα 17 γκολ που πέτυχε στα 5τελευταία ματς της Μπουντεσλιγκα. Η Καιζερ γαντζωμένη πλέον στην τελευταία θέση του πίνακα βαθμολογίας με τελευταία νίκη στις 22 Οκτωβρίου, δείχνει να το πήρε απόφαση. --  1  --.

** ΝΑΠΟΛΙ - ΚΑΛΙΑΡΙ: Είναι η πρώτη φορά στη φετινή περίοδο που βρίσκει σταθερές η Ναπολι με 4 σερί νίκες και αήττητο στις 6 τελευταίες αγωνιστικές της Serie - A. Οι 2 ήττες της Καλιαρι και το μόλις 1 γκολ που πέτυχε στα 6 τελευταία εκτός της δίνουν τρίτη τύχη στο παιχνίδι. Όπως και να  ΄χει λογικό και «λαϊκό» φαβορί η Ναπολι.  --  1  -- .

** ΚΙΕΒΟ - ΙΝΤΕΡ: Στο μηδέν η ψυχολογία της Ιντερ, άλλωστε με 5 ήττες 2 ισοπαλίες στις 7 τελευταίες αγωνιστικές δεν μπορεί να είναι κάπου άλλου. Από πολύ καλή εμφάνιση και ισοπαλία μέσα στη Γιουβε έρχεται η Κιεβο σε συνέχεια των 2 νικηφόρων απέναντι σε Τσεζενα εντός και Κιεβο εκτός. Με δύσκολο γκολ και οι δύο ομάδες. Under 2.5 και --  Χ  -- .

** ΘΕΛΤΑ - ΝΟΥΜΑΝΘΙΑ: Η εντός εκτός έδρας φόρμα δίνει καθαρό προβάδισμα στη Θέλτα, το αφήνω στη άκρη λαμβάνοντας υπόψη τις 2 μόλις ήττες της Νουμανθια στις 10 τελευταίες αγωνιστικές της Σεκουντα.

 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa