Οι σημερινές προβλέψεις για το στοίχημα [Πέμπτη, Μάρτιος 08, 2012]


** ΜΕΤΑΛΙΣΤ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Κατά την ταπεινή μου άποψη σήμερα ο Ολυμπιακος θα παίξει στο πιο δύσκολο φετινό του έργο. Κομπλέ ομάδα η Μεταλιστ, με αυτοματισμούς και γκολ για πλάκα. Στα 3 με 4 γκολ η κατάληξη στα περισσότερα φετινά της παιχνίδια. Ο Ολυμπιακός με το μηδέν παθητικό στα 8 τελευταία του παιχνίδια (όλα νίκες) βγάζει τη δική του δυναμική στέλνοντας μηνύματα...ότι θα δούμε ματσάρα. Over 2.5



** ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ Λ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Βρήκε σταθερές η Σιτι με 6 νίκες στα 6 τελευταία ματς της. Βέβαια δεν είναι τόσο φρέσκια, τόσο θεαματική όσο στο πρώτο μισό περίπου της σεζόν...κάτι που δε χαλάει, καθώς κρατά την πρωτιά στην Πρεμιερ. Η Σπορτινγκ σε μια κάτω του μετρίου χρονιά στο πρωτάθλημα, πάντα τηρουμένων των αναλογιών, δεν πείθει. --  2  -- .

** ΤΒΕΝΤΕ - ΣΑΛΚΕ: Καυχησιάρικη δικαιολογημένα η εξάρα (2-6) που έριξε η Τβεντε μέσα στην Αιτχοβεν την Κυριακή τρέχοντας έτσι κορδόνι με 5 νίκες στα 5 τελευταία ματς που έδωσε. Η Σαλκε στα δύσκολα για ακόμα μια φορά δεν μπορεί να ανταποκριθεί ερχόμενη από ήττα εκτός προγράμματος μέσα στη Φραιμπουργκ, σε συνέχεια της ήττας μέσα στη Μπαγιερν. Over 2.5 και --  1  -- .

** ΣΤΑΝΤΑΡ Λ - ΑΝΝΟΒΕΡΟ: Αγνοεί τη νίκη η Στανταρ Λ στα 6 τελευταία ματς ανεξαρτήτου θεσμού δείχνοντας ότι τρέχει περίοδο κάμψης. Σε υψηλά στάνταρ το Αννοβερο με μόνη ήττα το 3-1 μέσα στη Ντορντμουντ στα 9 τελευταία παιχνίδια που έδωσε μετά την επανέναρξη. Απώλεια εμπιστοσύνης προκύπτει, είτε κοιτάξεις αριστερά, είτε κέντρο, είτε δεξιά. Κρατάμε μόνο το Under 2.5.

** ΑΛΚΜΑΑΡ - ΟΥΝΤΙΝΕ: Απροσδιόριστο τελείως μου φαίνεται. Χέρια ψηλά.

** ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝ - ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ: Συμπαθώ μακρόθεν τη φετινή Αθλετικ Μπιλμπαο, έχει πολλά καλά στοιχεία στο παιχνίδι της. Παίζει ανάμεσα στο νούμερα 3 με νούμερο 4 στα της Πριμερα μαζί με Βαλενθια. Δύσκολο βράδυ απέναντι στη Μαντσεστερ Γιουν με νορμάλ επιλογή το Over 2.5.

ΠΙΘΑΝΕΣ ΜΠΟΜΠΕΣ.....ΑΝΑΛΥΣΗ

** ΑΘΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ: Εξωγήινοι είναι οι άλλοι; όπως λέει και ο φίλος μου ο Lary. Απόδοση ντροπής ο άσος, λες και παίζει με την Κομποστελα η Αθλ Μαδριτης, λες και παίζει με ομάδα που έχει «μηδενικές ικανότητες» . Τέλος πάντων, ένας Θεός ξέρει πως και γιατί η αξιολόγηση, ο υπολογισμός τους άσου είναι σε επίπεδο - δάπεδο. Αγωνιστικά ναι μεν σε κοιλιά η Μπεσικτας, αλλά και η Αθλ Μαδριτης χωρίς νίκη στα 5 τελευταία του Ισπανικού πρωταθλήματος. Για να το δούμε στην πράξη. Over 2.5 και --  2  -- .

** ΒΑΛΕΝΘΙΑ - ΑΙΤΧΟΒΕΝ: Δεν υπάρχουν αυτές οι τιμές, εντάξει η Αιτχοβεν μπορεί να μην ανήκει στους «λίγους και εκλεκτούς» της ποδοσφαιρικής Ευρώπης, είναι όμως μια ομάδα που μπορεί να δει στα μάτια τη Βαλενθια. Παρεμπιπτόντως  η Βαλένθια είναι στα χειρότερα φετινά της με παρατεταμένο ντεφορμάρισμα έχοντας μόλις 2 νίκες στις 9 τελευταίες αγωνιστικές. Η Αιτχοβεν ακόμα ρεύεται από τις σόδες, καθώς η εξάρα από την Τβεντε, βαριά της κάθισε, έχει όμως εμπειρία και ποιότητα που μπορεί να την κρατήσει όρθια. Μασκαριλίκια σκέτα οι τιμές. --  2  -- .


 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa