Οι σημερινές προβλέψεις για το στοίχημα [Τρίτη, Μάρτιος 06, 2012]




** ΑΡΣΕΝΑΛ - ΜΙΛΑΝ: Στα φρύδια της η Μιλαν, σιγά μην τρέχει να προλάβει. Κι εγώ αν έτρωγα τέσσερα γκολ στο πρώτο ματς, θα παιζα για το γαμώτο, για τον εγωισμό, μήπως και ξεπληρώσω λίγη από την ξευτίλα. Over 2.5 και --  1  -- .

** ΜΠΕΝΦΙΚΑ - ΖΕΝΙΤ: Εκεί που το πήγαινε η Μπενφικα από νίκη σε νίκη... «και ούτω καθεξής», η ήττα μέσα στη Ζενιτ εκτός του ότι έσπασε παρθενιά, βρήκε και παρέα από Γκιμαραες, Πορτο...με σάντουιτς την ισοπαλία μέσα στην Ακαδεμικα. Από 4 off έρχεται δηλαδή η γηπεδούχος. Είναι δύσκολο το ματς, πιο δύσκολο από ότι το δίνουν οι τιμές, θα κρατήσω το ανελέητο «πάνω κάτω» της Μπενφικα, μιας ομάδας, που χειρόφρενο δεν έχει στο παιχνίδι της. Over 2.5

** ΕΒΙΑΝ - ΜΑΡΣΕΙΓ: Πάνω στην αρχή ανεβάσματος βρίσκει την Εβιαν η Μαρσειγ, πιο συγκεκριμένα η γηπεδούχος έρχεται από 2 νίκες 1 ισοπαλία (μ ένα ζευγάρι γκολ σ΄όλα) με ακόμα μεγαλύτερο χαιλίκι τις 5 νίκες 1 ισοπαλία στα 6 τελευταία εντός. Η Μαρσειγ μπήκε σε κατηφορικό μονόδρομο, ερχόμενη από 2 ήττες, με κορδόνι 4 ματς χωρίς νίκη. Το καλοπληρωμένο Over ανάμεσα σε δύο ομάδες που το χουν, η επιλογή. Over 2.5

** ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ - ΕΜΠΟΛΙ: «Δοκιμάζει» τις αντοχές της η Εμπολι με το στείρο σχεδόν παρουσιαστικό εδώ και 10 αγώνες πρωταθλήματος όπου μάζεψε μόλις 4 πόντους, όλους από ισοπαλίες. Η Σαμπντορια πήρε τα πάνω από τα μέσα Ιανουαρίου καθώς υπέστη μόλις 1 ήττα από την Τορινο στα 7 τελευταία μέσα έξω. Στα 4 πιο πρόσφατα με 3 νικηφόρα και σταθερά καλή άμυνα στα εν γένει...έχει προτεραιότητα. --  1  -- .

** ΠΕΣΚΑΡΑ - ΓΙΟΥΒΕ ΣΤΑΜΠΙΑ: Το εύκολο γκολ της Πεσκαρα (η καλύτερη επίθεση μακράν), και οι 7 νίκες στις 9 τελευταίες αγωνιστικές, απέναντι στην κάτω του μετρίου παρουσία της Γιουβε Σταμπια δίνουν προβάδισμα στον άσο. --  1  -- .

** ΛΑΒΑΛ - ΜΕΤΣ: Η ηττοπάθεια μπήκε για καλά στο αίμα και στο πετσί της Μετς. Χωρίς νίκη στα 7 τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος με την επίθεση της να μένει ανενεργή σε 5 από αυτά. Η Λαβαλ με αστάθεια πρώτου βαθμού σε όλο το «μήκος» της φετινής σεζόν αποκτά προβάδισμα από τις 3 νίκες 1 ισοπαλία στα 4 τελευταία εντός με την επίθεση της να σκοράρει 9 φορές. --  1  -- .

** ΑΝΖΕ - ΜΟΝΑΚΟ: Συνεχίζουν να δίνουν μεγαλύτερες τιμές από ότι έπρεπε στη Μονακο αφήνοντας στην άκρη την προσπάθεια που καταβάλει. Το χωρίς νίκη της Ανζε στις 6 τελευταίες αγωνιστικές προκαλεί «πτώση» ζήτησης του άσου στη στοιχηματική πιάτσα. --  2Χ  -- .

** ΤΡΟΥΑ - ΓΚΙΝΓΚΑΠ: Σκοπεύω να «υποστηρίξω» την εξαιρετική πρόσφατη φόρμα της Τρουα με 5 νίκες στις 6 τελευταίες αναμετρήσεις του πρωταθλήματος. Περίφημα τα πάει και στην έδρα της. Η Γκινγκαπ μια κλασικά μαλακισμένη ομάδα του Γαλλικού Κανίς, που περνάει περίοδο ντεφορμαρίσματος. Με 6 ήττες 2 ισοπαλίες 1 νίκη στα 9 τελευταία παιχνίδια, και 4 ήττες στα 4 τελευταία εκτός. Over 2.5 και --  1  -- .

** ΜΠΟΥΛΟΝ - ΛΑΝΣ: Έχουμε πει πολλές φορές...καλύτερα ένα κάρο ισοπαλίες (Λανς), παρά ένα κάρο ήττες (Μπουλον).

** ΝΤΕΡΜΠΙ - ΜΠΛΑΚΠΟΥΛ: Κακός μπούσουλας οι 4 ήττες 3 ισοπαλίες με κουλούρια στην επίθεση σε 5 από αυτά για την Ντερμπι. Σε ροή η Μπλακπουλ, μόλις 1 ήττα σε 10 ματς πρωταθλήματος, σκόραρε σε όλα, 3 νίκες με ισάριθμα τρίμπαλα στα 3 τελευταία εκτός. Over 2.5 και --  2  -- .

** ΧΑΛ - ΛΙΝΤΣ: Χαρμάνι από τα λίγα αυτή η Χαλ, όσο δύσκολα τρώει γκολ, άλλο τόσο δύσκολα βάζει. Όσο για την Λιντς...σκέτη αφίσα.

** ΜΠΟΡΟ - ΜΠΑΡΝΣΛΙ: Άναψε πράσινο φως με τις 3 νίκες στα 4 πιο πρόσφατα η Μπορο. Σε καταστολή η Μπαρνσλι, ρίξτε κάνω δύο κουβέρτες πάνω της να συνεχίσει να την «παίρνει» ο Μορφέας. --  1  -- .

** ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΣΙΤΙ - ΛΕΣΤΕΡ: Άλλη λινάτσα κι αυτή Μπριστολ Σιτι, σέρνεται το καφενείο με 6 ήττες 1 ισοπαλία στα 7 τελευταία μέσα έξω. Ένα κλικ το χει η Λεστερ, καθώς κέρδισε τα 3 από τα 4 τελευταία του πρωταθλήματος. Με 0.20-0.30 η σωστή τιμή στο διπλό. Ακαδημαϊκό το ενδιαφέρον από πάρτη μου, μόνοOver 2.5

** ΚΟΒΕΝΤΡΙ - ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ: Εδώ, σε μπελαλίδικους κόπους...όποιος θα μπει.

** ΠΙΤΕΡΜΠΟΡΟ - ΜΙΛΓΟΥΟΛ: Θα έδινα ένα προβάδισμα δεξιά, σκοράρει πιο εύκολα τελευταία η Μιλγουολ, με επίσης θετικό ότι έχασε μόνο στη Γουεστ Χαμ στα 4 τελευταία εκτός. Μόνο τη Μπριστολ Σιτι κέρδισε η Πιτερμπορο στα 10 τελευταία ματς...με γκολ σταγονόμετρο. --  2  -- .

** ΝΟΤΙΓΧΑΜ - ΝΤΟΝΚΑΣΤΕΡ: Ανάσες από φιάλες οξυγόνου οι 2 νίκες 1 ισοπαλία της Νοτιγχαμ που την έβγαλαν από την τριάδα θανάτου. Η Ντονκαστερ είναι μια «φανταστική» αντίπαλος προκειμένου να συνεχίσει τις «καλές πράξεις». --  1  -- .

** ΠΡΕΣΤΟΝ - ΤΣΕΣΤΕΡΦΙΛΝΤ: Για να κερδίσεις πρέπει να σκοράρεις. Εδώ δεν το βλέπω από καμία ομάδα. --  Χ  -- .

** ΓΟΥΙΚΟΜΠ - ΛΕΙΤΟΝ: Από το χέρι θα την πάρει η Γουικομπ. Over 2.5

** ΤΡΑΝΜΙΡ - ΝΟΤΣ ΚΑΟΥΝΤΙ: Με 6 νίκες στις 7 τελευταίες αγωνιστικές η Νοτς Καουντι που χτυπάει τελικές. 11 ματς χωρίς νίκη από την άλλη η Τρανμιρ. Under 2.5 και --  2  -- .

** ΣΟΥΙΝΤΟΝ - ΝΤΑΓΚΕΝΑΜ: Η Σουιντον μετά από 10 νίκες έχασε. Μπραντφορντ εντός και Μορκαμ εντός κέρδισε η Νταγκεναμ στα 2 πιο πρόσφατα. Λέτε να συνεχίσουν;

** ΤΟΡΚΙ - ΟΛΝΤΕΡΣΟΝΤ: Αν έβρισκα την Ολντερσοντ στο 4.00 plus θα πήγαινα μαζί της. Δεν πάω κόντρα, μένω στη μοιρασιά καθώς και οι δύο με καλά και άγια, αλλά και με δύσκολο γκολ. Κρατάνε και καλά στην άμυνα. Under 2.5 και --  Χ  -- .

** ΜΑΚΛΣΦΙΛΝΤ - ΧΕΡΕΦΟΡΝΤ: Δε σταύρωσε νίκη μέσα στο 2012 η Μακλσφιλντ, 11 αγωνιστικές χωρίς νίκη.

** ΣΡΟΥΣΜΠΕΡΙ - ΟΞΦΟΡΝΤ: Αήττητες αμφότερες στα 6 τελευταία εντός εκτός.

** ΜΠΡΑΝΤΦΟΡΝΤ - ΑΚΡΙΝΓΚΤΟΝ: Καλύτερα είναι η Μπραντφορντ, η Ακρινγκτον απέτυχε να σκοράρει σε 6 από τα 8 τελευταία του πρωταθλήματος και στα 4 τελευταία εκτός.  --  1  -- .

** ΤΖΙΛΙΓΧΑΜ - ΜΠΑΡΝΕΤ: Βρήκε πάλι πατήματα η Τζιλι ερχόμενη από 3 νίκες. Η Μπαρνετ με 4 ήττες 2 ισοπαλίες σε γκρίζες μέρες. --  1  -- .

** ΠΟΡΤ ΒΕΙΛ - ΜΠΕΡΤΟΝ: Παρατεταμένο το φορμάρισμα της Πορτ Βειλ με αήττητο στα 7 τελευταία του πρωταθλήματος. Η Μπερτον σήκωσε λευκή σημαία, 7 ήττες 4 ισοπαλίες στα 11 τελευταία μέσα έξω. --  1  -- .

 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa