Οι σημερινές προβλέψεις για το στοίχημα (Σάββατο, Μάρτιος 03, 2012)


** ΑΜΠΕΡΤΙΝ - ΣΕΛΤΙΚ: Αυτό το μηδέν παθητικό στα 5 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της Αμπερτιν δεν μπορώ να προσδιορίσω κατά πόσο είναι ικανό να βγάλει πρόβλημα στη Σελτικ. Μπορεί .

** ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ - ΑΡΣΕΝΑΛ: Δε μπορούμε να αφήσουμε το «πιασάρικο» 3 στα 3 νικηφόρα της Αρσεναλ με 14 γκολ ενεργητικό. Έριξε στροφές η Λιβερπουλ τελευταία με δύναμη την έδρα της καθώς αυτή και η Σιτι οι μόνες αήττητες στην Πρεμιερ. Over 2.5 και --  X2  -- .

** ΓΙΟΥΒΕ ΣΤΑΜΠΙΑ - ΝΟΤΣΕΡΙΝΑ: Όχι εύκολα, αλλά στα κυβικά της γηπεδούχο η Νοτσερινα που έχει εξασφαλισμένη τη βουτιά εδώ και καιρό. --  1   -- .

** ΓΚΡΟΣΕΤΟ - ΤΟΡΙΝΟ: Στις 1 Νοεμβρίου η τελευταία εκτός έδρας νίκη της Τορινο. Στα 6 τελευταία εντός εκτός των ομάδων, η Γκροσετο πέτυχε 3 γκολ, η Τορινο 2 γκολ. Under 2.5

** ΠΑΝΤΟΒΑ - ΑΛΜΠΙΝΟΛΕΦΕ: Ευκαιρία να επανέλθει στις νίκες και στο πιο εύκολο γκολ η Παντοβα απέναντι στην κακή Αλμπινολεφε που δεν κερδίζει στα 11 τελευταία της Serie - B, και δε σκοράρει στα 5 τελευταία εκτός.  --  1  -- .

** ΑΝΤΑΛΙΑ - ΣΑΜΣΟΥΝ: Πιο μοιρασμένο το βρίσκω, αμφότερες με 4 νίκες στις 12 τελευταίες αγωνιστικές με την Σαμσουν να είναι πιο παραγωγική στην επίθεση με 20 γκολ έναντι 16 της Ανταλια στα 12 προαναφερθέντα. Από 6 σερί Over προέρχεται η Σαμσουν, με 7 Over και άλλα 7 G/G στις 8 τελευταίες αγωνιστικές η Ανταλια. Over 2.5 και --  Χ2  --.

** ΑΜΒΟΥΡΓΟ - ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ: Δυσκοίλια επιθετικά η γηπεδούχος με αρνητικό ότι δεν κέρδισε στα 4 τελευταία μέσα στο σπίτι της. Η Στουτγκάρδη πέτυχε 13 γκολ στα 4 πιο πρόσφατα βάζοντας φρέσκο αέρα στα αγωνιστικά και ψυχολογικά της.

** ΑΝΝΟΒΕΡΟ - ΑΟΥΣΜΠΟΥΡΓΚ: Η ήττα μέσα στη Ντορντμουντ ήρθε για το Αννοβερο μετά από 9 αγωνιστικές. Η έδρα της κρατά αήττητο, μαζί με την Γκλαντμπαχ είναι οι μόνες αήττητες ομάδες της Μπουντεσλιγκα. Η Αουσμπουργκ λίγη σε όλα. --  1  -- .

** ΚΑΙΖΕΡ - ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ: Χρειάζεται περισσό θράσος εδώ για να ασχοληθείς με κάτι στοιχηματικά. Όσο για τις ομάδες, ένα πράμα χρειάζονται: Θεραπεία.

** ΦΡΑΙΜΠΟΥΡΓΚ - ΣΑΛΚΕ: Σήκωσε χειρόφρενο τελευταία η Σαλκε με μόνη νίκη στα 4 πιο πρόσφατα το 4-0 επί της Βολφσμπουργκ. Η Φραιμπουργγκ μέσα στην έδρα της πήρε τους 13 από τους 18 μέχρι τώρα πόντους της. Τα υψηλά σκορ των ομάδων τον τελευταίο καιρό δίνει πρώτη τύχη στο Over 2.5

** ΧΕΡΤΑ - ΒΕΡΝΤΕΡ: Πάει για σεφτέ ο Οτο.

** ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ - ΤΣΕΛΣΙ: Έχει μια «μικρή» ανωμαλία η Γουεστ Μπρομ, από τους 32 βαθμούς, τους 21 τους πήρε εκτός έδρας. Η Τσελσι μέσα στη στεναχώρια φέτος, κέρδισε μόνο 3 από τα 11 τελευταία του πρωταθλήματος κουνώντας μαντήλι σε πρώτη, δεύτερη και τρίτη θέση. Πρώτη επιλογή το Over 2.5

** ΚΠΡ - ΕΒΕΡΤΟΝ: Μια υπεροχή την έχει η Εβερτον στην πρόσφατη φόρμα, δεν είναι για πολλά - πολλά όμως εκτός έδρας με μόλις 1 νίκη στα 6 τελευταία εκτός. Η ΚΠΡ γαντζωμένη στην κόκκινη γραμμή, παίζει το τομάρι της. --  Χ  -- .

** ΜΙΛΓΟΥΟΛ - ΡΕΤΙΝΓΚ: Από 5 νίκες έρχεται η Ρετινγκ χωρίς να δεχτεί γκολ. Αντιστρόφως ανάλογα οι 4 ήττες 1 ισοπαλία με μόλις 1 γκολ στο επιθετικό κομμάτι για τη Μιλγουολ στα 5 τελευταία μέσα στο σπίτι της. Under 2.5 και --  2  -- .

** ΝΤΟΝΚΑΣΤΕΡ - ΜΠΡΑΙΤΟΝ: Σε κόντρα ρόλο εδώ οι ομάδες, αήττητο με 6 νίκες 3 ισοπαλίες από πλευράς Μπραιτον, απέναντι στο χωρίς νίκη της Ντονκαστερ στις 6 τελευταίες αγωνιστικές. --  2  -- .

** ΠΟΡΤΣΜΟΥΘ - ΜΠΟΡΟ: Καλά το δίνουν οι τιμές, ελαφρά δεξιά.

** ΓΕΟΒΙΛ - ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ: Καλά στατιστικά στοιχεία για την Γεοβιλ οι 3 νίκες στα 3 τελευταία εντός και το εύκολο γκολ από μέσα Ιανουαρίου. Η Μπρεντφορντ σε απόλυτη μετριότητα, με τελευταία εκτός έδρας νίκης στα τέλη Νοεμβρίου. Over 2.5 και  --  1  -- .

** ΝΟΤΣ ΚΑΟΥΝΤΙ - ΚΑΡΛΑΙΛ: Εντυπωσιακό ρεκόρ οι 5 νίκες της Νοτς στις 6 τελευταίες αγωνιστικές με μόνο πρόβλημα το...όχι εύκολο γκολ. Η Καρλαιλ δεν είναι να την υποτιμάς, λίγο μια κοιλιά τελευταία, λίγο οι 2 τεσσάρες που έφαγε στα 2 τελευταία εκτός σε Χαρτπουλ και Μπρεντφορντ μας δίνουν αριστερό δικαίωμα. --  1  -- .

** ΧΑΡΤΠΟΥΛ - ΜΚ ΝΤΟΝΣ: Στη μέση έπρεπε να ήταν κομμένο το ματς. Η Χαρτπουλ με 3 νίκες 1 ισοπαλία χωρίς να δεχτεί γκολ στα 4 τελευταία εντός σε συνέχεια καλής πορείας από αρχές Ιανουαρίου. Η ΜΚ Ντονς έρχεται από 3 σερί νίκες, λίγη όμως μακριά από την έδρα της από τέλη Δεκεμβρίου με μόλις 1 νίκη. - 1  -- .

** ΑΚΡΙΝΓΚΤΟΝ - ΠΟΡΤ ΒΕΙΛ: Αποφασίζει η πρόσφατη φόρμα των ομάδων, από 4 ήττες έρχεται χωρίς να σκοράρει η Ακρινγκτον. Με 4 νίκες 2 ισοπαλίες η Πορτ Βειλ στις 6 τελευταίες αγωνιστικές. --  2  -- .

** ΚΡΟΥ - ΣΡΟΥΣΜΠΕΡΙ: Δεν είναι να περνάς στο ντούκου τις 4 νίκες 1 ισοπαλία της Κρου στα 5 τελευταία εντός με την επίθεση της να σκοράρει ένα ζευγάρι γκολ το λιγότερο. Over 2.5 και --  1  -- .

** ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΡΟΒΕΡΣ - ΜΑΚΛΣΦΙΛΝΤ: Δε χωράει συγκριτική αξιολόγηση το παιχνίδι όσον αφορά τις φόρμες. Από όλες τις μπάντες Ροβερς. --  1  -- .

** ΟΛΝΤΕΡΣΟΝΤ - ΜΟΡΚΑΜ: Τελικές χτυπάει η Ολντερσοντ με 5 σερί νίκες. Στη μετριότητα κινείται η Μορκαμ με δύσκολο γκολ. --  1  -- .

** ΧΕΡΚΟΥΛΕΣ - ΣΑΜΠΑΝΤΕΛ: Επανεκκίνηση για τη Χερκουλες το 0-1 μέσα στην Μπαρτσα Β΄στο τελευταίο παιχνίδι της Σεκουντα. Η Σαμπαντελ με διόρθωση τελευταία αλλά και κακή εκτός έδρας παρουσία στα 6 τελευταία ταξίδια όπως δηλώνει ο αρνητικός συντελεστής τερμάτων (3-11). --  1  -- .

** ΖΥΡΙΧΗ - ΣΙΟΝ: Ήττα αξιοπρέπειας το 1-0 μέσα στη Βασιλεία για τη Ζυριχη μετά από αήττητο 6 αγωνιστικών. Οι 2 σερί εντός έδρας ήττες της Σιον γκρίζο χρώμα. --  1  --.

** ΜΑΛΙΝ - ΓΑΝΔΗ: Μεγαλύτερες πιθανότητες επαλήθευσης δίνω στη μη ήττα της Μαλιν, με συνοδεία τοOver 2.5. --  1X  -- .

** ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ - ΣΑΝΤΑΤΕΡ: Πιο καλά η Ραγιο τελευταία, δε χάνει όμως εύκολα και η Σαντατερ που μόνο η Ρεαλ και η Χεταφε την κατάφεραν στις 11 τελευταίες αγωνιστικές. Δε θα το έπαιζα, χρυσό να μου το κάνανε.

** ΧΕΤΑΦΕ - ΜΑΛΑΓΑ: Οι 5 ήττες της Μαλαγα σ
τα 5 τελευταία εκτός με τη άμυνα της να τρώει το λιγότερο 2 γκολ ανά παιχνίδι δίνουν προβάδισμα στη Χεταφε που έχει μόνο 2 ήττες στις 10 τελευταίες αγωνιστικές της Πριμερα. --  1  -- .

** ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ - ΘΕΛΤΑ: Για σταύρωμα πάει αυτό, με συνοδεία Under, καθώς η πρώτη έφαγε μόλις 1 γκολ στα 5 τελευταία εντός και κανένα η δεύτερη στα ίδια 5 τελευταία εκτός. Under 2.5 και  --  X  -- .

** ΚΑΡΤΑΓΕΝΑ - ΓΟΥΑΔΑΛΑΧΑΡΑ: Η εντός εκτός έδρας φόρμα ορίζει εξελίξεις με την Καρταγενα να έχει τον πρώτο λόγο. Η πιο ντεφορμέ ομάδα της Σεκουντα είναι η Γουαδαλαχαρα με 8 ήττες στις 9 τελευταίες αγωνιστικές με τη χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος. --  1  -- .

** ΝΟΥΜΑΝΘΙΑ - ΜΟΥΡΘΙΑ: Κάνει διαφορά στην έδρα της η Νουμανθια με 4 νίκες και (11-2) τέρματα στα 4 τελευταία εντός. Μετά από 4 ήττες κατάφερε νίκη  Μουρθια. --  1  -- .
** ΟΥΕΣΚΑ - ΤΑΡΑΓΟΝΑ: Οι 2 νίκες της Ουεσκα ανέβασαν τα ψυχολογικά και αγωνιστικά της Ουεσκα απέναντι στην Ταραγόνα που άλλη πιο κάτω δεν έχει στον βαθμολογικό πίνακα. --  1  -- .

** ΦΕΝΕΡ - ΜΠΙΡΛΙΓΚΙ: Στη έδρα της δεν έχει πρόβλημα η Φενερ, το πρόβλημα έγκειται εκτός έδρας, αυτός και ο λόγος απομάκρυνσης από τη κορυφή. Παλεύει η Μπιρλιγκι παρά το ντεφορμάρισμα που τρέχει τελευταίο καιρό. Αμφότερες από τις πιο Over του πρωταθλήματος. Με 9 Over στα 10 τελευταία η Φενερ, με 8 στα ίδια 10 η Μπιρλιγκι.  Over 2.5

** ΛΙΝΤΣ - ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ: Over 2.5

** ΝΤΟΡΝΤΜΟΥΝΤ - ΜΑΙΝΤΣ: Δε χάνει στα 5 πιο πρόσφατα η Μαιντς με καλή αμυντική συμπεριφορά.

** ΑΡΗΣ - ΑΕΚ: Τρέχει φορμάρισμα ο Αρης με αήττητο στις 8 τελευταίες αγωνιστικές, με πλέον εντυπωσιακό ότι στα 13 τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος δε δέχτηκε ποτέ πάνω από 1 γκολ ανά αγώνα. Στα χειρότερα της η ΑΕΚ εδώ και 2.5 μήνες. --  1  -- .

** ΞΑΝΘΗ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Στο ψυχολογικό κομμάτι πάει το παιχνίδι, ο λόγος οι 4 σερί ήττες τόσο για τη μία, όσο και για την άλλη.

** ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ - ΧΙΡΟΝΑ: Με 6 ήττες στα 6 τελευταία εκτός η Χιρονα έχοντας κάκιστο αρνητικό συντελεστή τερμάτων που ακούει στο (1-9). Στα 4 από τα 5 τελευταία εντός η Λας Παλμας πήρε τρίποντο. --  1  -- .

** ΝΤΙΖΟΝ - ΜΟΝΠΕΛΙΕ: Δεν είναι εύκολο, έχει όμως το πάνω χέρι η Μονπελιε που ντουμπλάρει όσον αφορά τους βαθμούς στον πίνακα βαθμολογίας τη Ντιζον. --  2  -- .

** ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ - ΕΒΙΑΝ: Το παρατεταμένο φορμάρισμα της Σεντ Ετιεν καλά κρατεί με την πορεία από τα μέσα Οκτώμβρη να είναι πρωταθλητισμού. Η Εβιαν λίγα πράματα, τα 6 τελευταία εκτός της, όλα Over 2.5. --  1  -- .

** ΣΟΣΟ - ΒΑΛΕΝΣΙΕΝ: Ένα προβάδισμα το χει η Βαλενσιεν με μόνο προβληματισμό την εκτός έδρας συμπεριφορά της. Μόλις 2 γκολ πέτυχε η Σοσο στις 12 τελευταίες αγωνιστικές. --  2  -- .

** ΦΕΝΛΟ - ΜΠΡΕΝΤΑ: Τόσο η πρόσφατη, όσο και η εντός εκτός έδρας φόρμα των ομάδων δίνουν προβάδισμα στον άσο. --  1  -- .

** ΚΟΤΡΑΙΚ - ΓΚΕΝΚ: Over 2.5

** ΛΟΚΕΡΕΝ - ΒΕΣΤΕΡΛΟ: Άσος με συνοδεία Over 2.5

** ΜΠΟΡΝΤΟ - ΝΙΣ: Συνεχίζει να εντυπωσιάζει η Μπορντο με την ήττα μέσα στη Μονπελιε να μην τη χαλάει τη εικόνα. Εξαιρετικό ρεκόρ οι 6 νίκες στα 6 τελευταία μέσα στην έδρα της με τέρματα (10-1). Η Νις είναι η χειρότερη εκτός έδρας ομάδα του Σαμπιονα. --  1  -- .

** ΣΕΒΙΛΛΗ - ΑΘΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Αυτές οι 2 σερί νίκες της Σεβιλλη ανοίγουν νέα κουβέντα. Η Αθλ Μαδρίτης χωρίς νίκη στα 4 πιο πρόσφατα, αλλά και χωρίς ήττα στα 5 τελευταία εκτός με μόλις 1 γκολ παθητικό.

 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa