Οι σημερινές προβλέψεις για το στοίχημα για Παρασκευή 02/03/2012


** ΝΤΟΥΙΣΜΠΟΥΡΓΚ - ΓΚΡΟΙΤΕΡ: Εντάξει φαβορί στα χαρτιά η Γκροιτερ...αλλά ας κερδίσει κάνα ματσάκι εκτός έδρας...που νίκη έχει να δει μακριά από το σπίτι της από τις 22 Οκτωβρίου, κι εμείς εδώ είμαστε. Κρατάμε λόγο πρόσφατης φόρμας το Over 2.5

** ΙΝΓΚΟΛΣΤΑΝΤ - ΟΥΝΙΟΝ: Απαιτεί σεβασμό η προσπάθεια της Ινγκολσταντ, έρχεται από διπλό μέσα στη Χανσα με αήττητο στις 6 τελευταίες αγωνιστικές, με την άμυνα της να μη δέχεται πάνω από 1 γκολ ανά αγώνα στις 9 τελευταίες αγωνιστικές. Σε λακκούβα η Ουνιον με 4 ήττες στις 5 τελευταίες αναμετρήσεις --1--

** ΑΡΛΕ - ΑΝΖΕ : 0.30 - 0.40 κάτω θα έδινα τον άσο από το (2.66 Μ.Ο) που παίζει στους παραδοσιακούς Bookmakers. Μοιάζει να διορθώθηκε το πρόβλημα της Αρλε που με την είσοδο του 2012 κρατά αήττητο στα 7 τελευταία του πρωταθλήματος. Από 2 σερί εντός έδρας ισοπαλίες έρχεται η Ανζε που αγνοεί τη νίκη στα 5 τελευταία του πρωταθλήματος. --  1  -- .

** ΜΠΑΣΤΙΑ - ΜΠΟΥΛΟΝ:  Όλα υπέρ της Μπαστιά, εκτός του ότι σε 6 από τα 7 τελευταία ματς...δε σκόραρε πάνω από 1 γκολ ανά αγώνα.

** ΜΕΤΣ - ΚΛΕΡΜΟΝ: Από αποτυχημένα σερί έρχονται, χωρίς νίκη με μόλις 1 γκολ ενεργητικό η Μετς στις 6 τελευταίες αγωνιστικές. Χωρίς νίκη στα 3 πιο πρόσφατα η Κλερμον, που υπέστη ισάριθμες ήττες στα 3 τελευταία ταξίδια της. Με άλλα λόγια, πολύ κακό, ή καλό, όπως το πάρει κανείς, για το τίποτα.

** ΛΕ ΜΑΝ - ΙΣΤΡ: Για να μεταδώσεις κάτι λένε, ότι πρώτος εσύ πρέπει να το χεις εμπιστοσύνη. Εδώ κάτι τέτοιο δε συμβαίνει. Ούτε αγνές τις βρίσκω, ούτε άσπυλες...που φύλαξαν την αγάπη τους για πάρτη μας. Τριπλή παραλλαγή με κλίση...στο πουθενά.

** ΛΑΒΑΛ - ΛΑΝΣ: Το θέμα με τα 9 σερί Over της Λαβαλ εκτενώς έχει συζητηθεί, άλλωστε δεν είναι ότι πιο σύνηθες στη μπαρμπουτιέρα του Γαλλικού Κανίς. Με το παραπάνω νούμερο, φυσιολογικό να κρατά την πρωτιά στη συγκεκριμένη κατηγορία στοιχήματος. Από εκεί και πέρα δυναμική βγάζουν οι 5 νίκες της Λαβαλ στα 6 τελευταία μέσα στην έδρα της. Η Λανς έρχεται από 4 σερί ισοπαλίες με αήττητο στα 6 τελευταία ματς του πρωταθλήματος. Over 2.5

** ΣΑΤΟΡΟΥ - ΡΕΜΣ: Ύπουλη ομάδα η Σατορου, είναι ικανή για όλα. Η Ρεμς για πρώτη φορά φέτος προέρχεται από 2 σερί ήττες.

** ΤΟΥΡ - ΤΡΟΥΑ: Άλλη σπαζοκεφαλιά. Δυνατή στην έδρα της η Τουρ με 5 νίκες 1 ισοπαλία στα 6 τελευταία εντός και τέρματα (15-4) σε αυτά. Από την άλλη η Τρουα από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες με 4 νίκες στις 5 τελευταίες αναμετρήσεις του πρωταθλήματος.  --  Χ  -- .

** ΜΠΟΧΟΥΜ - ΔΡΕΣΔΗ: Καθαρό προβάδισμα δίνει στον άσο η εντός εκτός έδρας φόρμα με τη Μποχουμ να μετρά 3 νίκες 1 ισοπαλία με εύκολο γκολ (13), απέναντι στη Δρεσδη που δεν κερδίζει στα 5 τελευταία εκτός με την άμυνα της εύκολη με 13 γκολ παθητικό. Με μεγάλες πιθανότητες επίσης το Over 2.5. --  1  -- 
.
** ΜΠΛΑΚΠΟΥΛ - ΧΑΛ: Καλά είναι και οι δύο ομάδες, με ακόμα καλύτερη την Μπλακπουλ. Ένα στατιστικό στοιχείο που ευνοεί επίσης τη γηπεδούχο είναι το εύκολο γκολ. Εντυπωσιακό ακούγεται το 10 στα 11 Over της Μπλακπουλ με 8 σερί G/G. H Χαλ ρίχνει στροφές, με υπέρ της την καλή αμυντική συμπεριφορά, αλλά και μεγάλο πρόβλημα ότι απέτυχε να σκοράρει σε 6 από τα 9 τελευταία του πρωταθλήματος . --  1  -- .

** ΒΑΡΕΖΕ - ΒΙΤΣΕΝΤΣΑ: Μαζί με τη Μπρεσια η Βαρεζε είναι οι πιο φορμαρισμένες ομάδες της Serie - B. Με 4 νίκες 2 ισοπαλίες στα 6 πιο πρόσφατα...και με μόλις 1 ήττα στις 12 τελευταίες αγωνιστικές βαράει κουπί προς τα πάνω. Το πρόβλημα της έγκειται στην έδρα της όπου με λίγο καλύτερη συγκομιδή θα ήταν τουλάχιστο στο top four της βαθμολογίας. Αγνοεί τη νίκη η Βιτσεντσα στις 9 τελευταίες αγωνιστικές με το γκολ σταγονόμετρο. --  1  --.

** ΝΤΕΠΟΡ - ΑΛΚΟΡΚΟΝ: Ήττα για την Ντεπορ μετά από 9 σερί νίκες. Σκληροτράχηλη δείχνει η Αλκοκορν που έρχεται από 3 νίκες με 1 ήττα αυτή μέσα στην Ελτσε εδώ και 12 παιχνίδια της Σεκουντα. Βάζοντας όλα τα παραπάνω στη ζυγαριά...κρατάω επιφυλάξεις.

** ΜΠΕΝΦΙΚΑ - ΠΟΡΤΟ: Η ήττα μέσα στη Γκιμαραες και το 0-0 μέσα στην Ακαδεμικα έκοψαν τη φόρα της Μπενφικα. Η έδρα της όμως σκέτη λαιμητόμος με 10 νίκες σε 10 ματς και τέρματα σε αυτά (32-9). Η Πορτο γκέλαρε σε 3 από τα 5 τελευταία εκτός έδρας ματς. Πιο συγκεκριμένα έμεινε στην ισοπαλία σε Ολανενσε και Σπορτινγκ, ενώ έχασε στη Ζιλ Βιθεντε με το καθαρό 3-1. Over 2.5 και --  1  -- .

 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa