Χυδαία ρατσιστική επίθεση δέχτηκε ο Σισέ μέσω twitter από οπαδό της Λάτσιο


Ο Τζιμπρίλ Σισέ συνδύασε με γκολ το ντεμπούτο του με την φανέλα της ΚΠΡ και θέλησε μέσω του λογαριασμού του στο twitter να εκφράσει την χαρά του για τη νίκη της Λάτσιο, αλλά και για το τέρμα που σημείωσε.

Οπαδοί της Λάτσιο εξαπέλυσαν χυδαία ρατσιστική επίθεση στον Γάλλο επιθετικό, ο οποίος δεν άφησε ασχολίαστους τους απρεπείς χαρακτηρισμούς απαντώντας στο ίδιο ύφος. «Πέθανε νέγρε μπάσταρδε, οι οπαδοί της Λάτσιο σε μισούν», ήταν το σχόλιο στο twitter, με τον 30χρονο άσο να απαντά: «Είσαι ηλίθιος που με προσβάλλεις με αυτόν τον τρόπο επειδή έφυγα από τη Λάτσιο. Είσαι αλήθεια ηλίθιος».

Ο ίδιος οπαδός επανήλθε με νέο μήνυμα: «Τζιμπρίλ είσαι μια μεγάλη μαϊμού. Άντε γ...». Ο πρώην στράικερ του Παναθηναϊκού απάντησε λέγοντας: «Μήπως είναι η παρέλαση ηλιθίων σήμερα;», ενώ λίγο αργότερα έγραψε: «Ξαναγράφω για να δείξω ότι κάποιοι άνθρωποι είναι τόσο γαμ...οι ηλίθιοι που επειδή έφυγα από μια ομάδα είμαι ένας γαμ...ος νέγρος που αξίζει να πεθάνει» και συμπλήρωσε: «Μια μεγάλη μαϊμού; Είμαι στ' αλήθεια σοκαρισμένος, είστε γαμ...οι άμυαλοι και θα έπρεπε να ντρέπεστε».

Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα “Like” και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας…!
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa