ΣΟΚ!Άφησε την τελευταία της πνοή την ώρα της επίδειξης!(PHOTOS+VIDEO)


Την ώρα που παρακολουθούσε ό,τι αγάπησε περισσότερο στη ζωή της, μια επίδειξη μόδας, άφησε την τελευταία της πνοή μια από τις γνωστότερες κοσμικές και fashinistas της Νέας Υόρκης! 

Η Zelda Kaplan καθόταν στην πρώτη σειρά της επίδειξης της Johanna Mastroianni για το Fashion Week της αμερικάνικης...

μεγαλούπολης, όταν, εντελώς ξαφνικά, κατέρρευσε και έπεσε σχεδόν πάνω στην πασαρέλα. Στο πλευρό της 95χρονης έσπευσε βοήθεια, ενώ τέσσερις άνδρες την μετέφεραν στα χέρια εκτός του χώρου. 

Στο νοσοκομείο όπου διακομίστηκε με ασθενοφόρο διαπιστώθηκε απλά ο θάνατός της.

Δείτε την στιγμή που η Kaplan μεταφέρεται εκτός επίδειξης αλλά και τι είχε γίνει λίγο πριν ...





Λατρεμένο fashion icon και υπερκοσμική κυρία της Νέας Υόρκη, η Zelda Kaplan άφησε την τελευταία της πνοή στα 95 της χρόνια στην πρώτη σειρά της επίδειξης μόδας της Joanna Mastroianni στο Studio του Lincoln Centre. Μάρτυρες είπαν πως ..την είδαν να μπατάρει μπροστά την ώρα που το δεύτερο μοντέλο είχε βγει στην πασαρέλα.Την ώρα που την μετέφερε η ασφάλεια στο ασθενοφόρο το σόου συνέχιζε σα να μη συμβαίνει τίποτα, γεγονός που στεναχώρησε πολύ κόσμο.  Ο φωτογραφικός φακός «έπιασε» τη στιγμή της κατάρρευσης της Zelda. Μια φωτογραφία που πραγματικά σοκάρει και κάνει ήδη τον γύρο του κόσμου.
Αυτή είναι η πρώτη φωτογραφία της  Zelda Kaplan που βλέπει το φως της δημοσιότητας  λίγο πριν αφήσει την τελευταία της πνοή στις πρώτες σειρές της επίδειξης μόδας.
Η Ζelda είχε γεννήθηκε στις 20 Ιουνίου του 1916 και σε όλη της τη ζωή παρέμεινε κοριτσάκι. Περίφημη για τα αφρικανικού και tribal τύπου ρούχα της, τα εκκεντρικά καπέλα και τα τεράστια γυαλιά της, έζησε ζωή χαρισάμενη .Από τα 60ς που μετακόμισε από το New Jersey στη Νέα Υόρκη έζησε ημέρες και νύχτες γεμάτες μόδα και κλάμπινγκ. Παράλληλα ταξίδευε συχνά στην Αφρική και μαχόταν για τα ανθρώπινα δικαιώματα. Τα τελευταία πενήντα χρόνια μάζευε ρούχα από ξεχασμένα χωριά της Αφρικής και τα μετέτρεπε σε δικά της designs.
 Τι καλά που θα ήταν αν οι άνθρωποι φορούσαν ρούχα που είχαν φτιαχτεί ειδικά γι αυτούς. Αλλά είναι τόσοι πολλοί οι αμερικάνοι που θέλουν να μοιάζουν το ένας στον άλλον. Σιχαίνομαι να φοράω πανομοιότυπα ρούχα με άλλους. Δεν πιστεύω πως οι άνθρωποι θα έπρεπε να είναι ευτυχισμένοι όταν περιφέρονται σαν κλώνοι”.
Η Zelda γεννήθηκε ευτυχισμένη , όπως είχε δηλώσει η ίδια. Γέμιζε το ποτήρι της με νερό για να μην την πιέζουν να πίνει περισσότερο αλκόλ στις εξόδους της. Εζησε για τη μόδα και πέθανε για τη Μόδα. Hταν legend και έφυγε με στιλ..Kαι η Zelda με την Amanda Lepore, στο revival party του Studio 54!

Πηγή:blogs.gossip-tv.gr/politi
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa