O Μεγαλύτερος συλλέκτης πορνό, είναι ο ισχυρός άντρας του FBI!


Τη μεγαλύτερη συλλογή πορνογραφικού υλικού φαίνεται πως είχε δημιουργήσει ο περιβόητος Έντγκαρ Χούβερ, σύμφωνα με ένα βιβλίο που κυκλοφόρησε πρόσφατα. 
 
Είναι γνωστό ότι ο πάλαι ποτέ ισχυρός άνδρας του FBI, προσπαθούσε με κάθε τρόπο να κρύψει την ομοφυλοφιλία του. Φήμες για την προσωπική ζωή του Χούβερ κυκλοφορούν επί δεκαετίες.

 Η πιο διαδεδομένη ήταν ότι του άρεσε να φοράει γυναικεία ρούχα και ότι είχε ομοφυλοφιλική σχέση με τον στενό φίλο του και υποδιευθυντή του FBI Κλάϊντ Τόλσον.

 Η νέα βιογραφία αποκαλύπτει ότι ο Χούβερ είχε εμμονή με το σεξ και είχε συγκεντρώσει αναρίθμητες φωτογραφίες γυμνών ανδρών, 

τις οποίες χρησιμοποιούσε να να ικανοποιεί ο ίδιος τις σεξουαλικές του επιθυμίες. 
 
Ακόμη πιο εντυπωσιακή ήταν η συλλογή με ταινίες πορνό που είχαν γυρίσει στην αρχή της καριέρας τους οι μετέπειτα μεγάλοι αστέρες του Χόλιγουντ. 

Αυτό το υλικό το χρησιμοποιούσε ως μέσο εκβιασμού! 



Ανάμεσα στους διάσημους που «κοσμούσαν» τη συλλογή του Χούβερ, ήταν και ο Φρανκ Σινάτρα, ο οποίος είχε παίξει σε ταινία σοφτ πορνό, όταν ήταν πολύ νέος και άφραγκος. 
 
Στο βιβλίο αποκαλύπτεται ότι ο Χούβερ είχε ιδιαίτερη προτίμηση στον Τόνι Κέρτις και τον Γουόρεν Μπίτι, καθώς στη συλλογή του βρέθηκαν αρκετές φωτογραφίες τους. Ακόμη, αποκαλύπτεται ότι είχε κάνει σεξ με έναν ύποπτο που είχε συλλάβει το FBI. Ο νεαρός αφέθηκε ελεύθερος και «ως δια μαγείας», η υπόθεσή του διαγράφηκε.
 
Πηγή: newsbeast
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa