Πρωινό mou: Χαμός για την... εξωσυζυγική σχέση της Ελένης [BINTEO]


Από τα ρούχα της έβγαλαν την Φαίη Σκορδά οι συνεργάτες της, αλλά και ο Γιώργος Λιάγκας και ειλικρινά πρέπει να της απονείμουμε το βραβείο «Ηρωίδα της χρονιάς».
 Η γυναίκα τραβάει κάθε πρωί των παθών της τον τάραχο με αυτά που λένε και κάνουν οι υπόλοιποι και πολλές φορές δεν ξέρει πως να τους μαζέψει.
Το πρωί της Τετάρτης φρόντισαν γι ακόμη μία φορά να την κάνουν έξαλλη. Το θέμα με τη δήλωση της Ελένης Μενεγάκη στην εκπομπή της ότι όταν χώρισε πέρασε κατάθλιψη, σκόρπισε τον πανικό και δημιούργησε μεγάλη ένταση στο Πρωινό mou. Κόλαση το πλατό με τους συνεργάτες της Φαίης να είναι της άποψης ότι η Μενεγάκη «έβγαλε» μόνη της τα μάτια της ως προς τη δημοσιότητα με το δελτίο Τύπου που έστειλαν όταν χώρισαν, ενώ πέταξαν τις σπόντες τους ότι η Ελένη με κάθε ευκαιρία μιλάει για τα προσωπικά της στην εκπομπή.
Μάταια, η Φαίη προσπαθούσε να τους εξηγήσει ότι ο παρουσιαστής που παίρνει συνέντευξη δεν είναι ρομπότ και πρέπει να ανοίγεται και αυτός. Στου κουφού (συνεργάτη) την πόρτα όσο θέλεις βρόντα. Και κάπου εκεί, πετάει το «σπίρτο» ο Λιάγκας, ο οποίος φάνηκε να απορεί γιατί πέρασε κατάθλιψη η συμμαθήτρια του. «Είχε σχέση, δεν είχε σχέση;» αναρωτήθηκε και αυτό ήταν...
Η Σάσα πήρε φόρα, επιμένοντας ότι η Μενεγάκη είχε βρει εκείνη την εποχή τον Ματέο της και ότι αυτός που έπρεπε να πονέσει και να κλάψει για τον χωρισμό ήταν ο Λάτσιος. Το αίμα στο κεφάλι ανέβηκε της Φαίης, η οποία προσπαθούσε να μαζέψει την Σταμάτη και να υπερασπιστεί την Ελένη. Αλλά μάταια....


 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa