Συμβαίνει τώρα: έφτασαν στο «Madwalk» οι επώνυμοι...Δείτε τις φωτογραφίες


Γύρω στις 20:00 άρχισαν να καταφτάνουν οι επώνυμοι στο κόκκινο χαλί του φετινού «Madwalk» με τα φλας να αστράφτουν και τα ρούχα να κλέβουν την παράσταση! Ποιό χρώμα κυριάρχησε; Το... μαύρο!

«Ποδαρικό» στο γήπεδο του Tae Kwon Do, στο Φάληρο, έκανε η Μαρία Μπεκατώρου με μαύρο κολάν, μπλούζα αλά αμερικάνικη σημαία και χρυσοίκιλτο σακάκι, ενώ μωβ κολάν φλοράλ σύνολο επέλεξε η Σταματίνα Τσιμτσιλή. Με μαύρο σύνολο και το στήθος... έξω κατέφτασε η Ilia Darlin!

Κομψό ανδρόγυνο total black look προτίμησε η Νικολέτα Ράλλη, στα μαυρογκρί οΣπύρος Σούλης, λευκό αέρινο φόρεμα με μωβ μποτάκια έβαλε η Μαριάντα Πιερίδη, ενώ η Κατερίνα Στικούδηεμφανίστηκε με σκούρα πράσινη δημιουργία, σφιχτό κότσο και εντυπωσιακό κόσμημα στο λαιμό.

Τζιν με πράσινο σακάκι και πολύχρωμο φουλάρι επέλεξε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, κάνοντας την διαφορά από τα… μαυροντυμένα μέλη του συγκροτήματος Κόκκινα Χαλιά, αλλά και την μαυροφορούσα Shaya η οποία έβγαλε φάτσα φόρα το ντεκολτέ με see-through λεπτομέρεια στο φόρεμά της.

Γκρι κουστούμι με μαύρο παπιγιόν και... κόκκινα παπούτσια έβαλε ο Μύρωνας Στρατής, την ώρα που δίπλα του εμφανίστηκαν με μπλε ηλεκτρίκ σύνολο, ροζ γόβες και μωβ καπελίνι η Κρυσταλία των Otherview και χαλαρός με τζιν ο Mark Angelo.

Οι αφίξεις συνεχίζονται και το star.gr είναι εδώ για να σου τις μεταφέρει!

Δες φωτογραφίες των επώνυμων αφίξεων όπως δημοσιεύτηκαν στο Twitter της εκδήλωσης




Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα “Like” και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας…!
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa