«Βόμβα»: ποιοί σταρ του Hollywood πλάγιασαν με ζιγκολό; Ένστολος που κοιμήθηκε μαζί τους αποκαλύπτει...


Τις σεξουαλικές αδυναμίες μεγάλων σταρ του Hollywood «καρφώνει» το βιβλίο πρώην πεζοναύτη και ζιγκολό, που πλάγιασε μαζί τους και διηύθυνε επί 40 χρόνια το μεγαλύτερο δίκτυο πορνείας στος Άντζελες!

Το «Πλήρης Εξυπηρέτηση: Οι Περιπέτειές Μου στο Hollywood και η Κρυφή Σεξουαλική Ζωή των Σταρ» θα κυκλοφορήσει στις 14 του μήνα, ωστόσο, έχει ήδη βάλει «φωτιά» με όσα από τα στοιχεία του έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

Ο 88χρονος σήμερα Scotty Bowers διηγείται πως, αφού γύρισε από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, έπιασε δουλειά σε βενζινάδικο. Εκεί, το 1946, σε ηλικία 23 ετών, τον πλησίασε ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός Walter Pidgeon και του ζήτησε να συνευρεθούν έναντι 20 δολαρίων, κάτι που συνέχισε να κάνει ακόμα και όταν άλλαξε δουλειά...

«Μερικές φορές ερχόταν η αστυνομία, ναι. Αλλά δεν με έπιασαν ποτέ εν μέρει επειδή τα είχα όλα στο μυαλό μου. Δεν υπήρχε καμιά ατζέντα με διευθύνσεις, τηλέφωνα ή ραντεβού» λέει και εξομολογείται πως σταμάτησε να προσφέρει τον πληρωμένο έρωτα μετά το ξέσπασμα της επιδημίας του AIDS.

Ο συγγραφέας δεν διστάζει να αποκαλύψει με ποιούς σταρ μοιράστηκε το ίδιο κρεβάτι έναντι αμοιβής: Cary Grant, Rock HudsonSpencer Tracy και Cole Porter είναι μερικοί μόνο αυτούς.

Κι αν δεν σας φτάνουν αυτοί, ο πρώην πεζοναύτης και ζιγκολό αποκαλύπτει πως μερικές από τις γνωστότερες κυρίες της showbiz του ζήτησαν… κορίτσια για ερωτική συντροφιά! Vivien LeighEdif Piaf και Katharine Hepburn υποστηρίζει πως ήταν μεταξύ των πελατισσών του, με την τελευταία να του έχει ζητήσει 150 κοπέλες!

Τέλος, ο Bowers –που ζει με την σύζυγό του στους λόφους του Hollywood- εμπλέκει σε gay και bisexual συνευρέσεις ακόμα και «γαλαζοαίματους». Όπως λέει, από την ατζέντα του δεν έλειπαν ο δούκας και η δούκισα του Windsor…

«Προτίμησα να σιωπήσω τόσα χρόνια για να μην βλάψω κανέναν από αυτούς τους ανθρώπους. Τους άρεσε το σεξ έτσι όπως τους άρεσε – τι σημασία έχει;», λέει ο συγγραφέας, προσθέτοντας πως κυκλοφόρησε τώρα το βιβλίο γιατί δεν θα προξενήσει ζημιά σε κανέναν από τους τότε πελάτες του. 

Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα “Like” και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας…!
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa