Ντεντέκτιβ με όπλο του το Facebook!


Ένας ντεντέκτιβ με όπλο του το Facebook! Η ιστορία αφορά τον 35χρονο Jonathan Rawstrone, παραγωγό ταινιών από την Αγγλία, όταν του επιτέθηκαν δύο άνδρες και τον λήστεψαν. 


Το περιστατικό συνέβη τον περασμένο Μάιο έξω από κλαμπ διασκέδασης στο Preston. Εκεί ο Rawstrone συζητούσε με τοους δυο άνδρες. 

Περπατώντας, απομακρύνθηκαν από το χώρο και τότε του επιτέθηκαν.

Κατά τη διάρκεια της ληστείας κατάφερε να αντλήσει κάποιες χρήσιμες πληροφορίες για τους δράστες. Έτσι λοιπόν ξεκίνησε μια βαθιά έρευνα μέσω από διάφορα κοινωνικά δίκτυα για να τους εντοπίσει.

Μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα πέτυχε να ανακαλύψει τα προφίλ των δύο αντρών και στη συνέχεια παρέδωσε τις πληροφορίες και τα στοιχεία που συνέλλεξε στην αστυνομία. Η αστυνομία επιβεβαίωσε την ορθότητα της έρευνας του και συνέλαβε τον 21χρονο στρατιώτη και τον 19χρονο φίλο του που παραδέχθηκαν την ενοχή τους.

Η προσπάθεια του στέφθηκε με επιτυχία όταν ανακάλυψε τα προφίλ των  και παρέδωσε τα στοιχεία στους αστυνομικούς. Τα στοιχεία που έδωσε, όπως αποδείχθηκε ήταν σωστά. Υπεύθυνοι ήταν ένας  Οι δράστες έχουν οδηγηθεί στη δικαιοσύνη.

Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα “Like” και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας…!
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa