Είσαι παντρεμένος;;;;;...Εχεις Facebook..;;Πρόσεχε.!!!


Το νου τους θα πρέπει να έχουν στο εξής οι ερωτιάρηδες του facebook και του twitter αφού..... η Αρχή Προστασίας 


Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα έδωσε «πράσινο φως» για τη χρήση προσωπικών δεδομένων εν διαστάσει ζευγαριών ενώπιον των δικαστηρίων για.....

την έκδοση διαζυγίων! Τι σημαίνει αυτό; Ότι μπορείτε να παρουσιάσετε στο δικαστήριο (αν χρειαστεί για διαζύγιο, φυσικά) αποδεικτικά στοιχεία από το λογαριασμό facebook του συζύγου σας ή της συζύγου σας αν προκύπτει από κάπου ότι κάποια… κουτσουκέλα έχει κάνει! Συγκεκριμένα, το θέμα απασχόλησε τα μέλη της Αρχής μέσω δύο περιπτώσεων. Στην πρώτη, ένας πρώην σύζυγος είχε ερωτική προτίμηση στους άνδρες, κάτι που ανακάλυψε η πρώην σύζυγός του μέσω του υπολογιστή που χρησιμοποιούσε και δεν της... άρεσε καθόλου!

Η Αρχή χορήγησε την άδεια στην πρώην σύζυγο να χρησιμοποιήσει τα προσωπικά δεδομένα του συζύγου της, τα οποία απέκτησε από τον φορητό υπολογιστή του, αποκλειστικά και μόνο όμως για την αγωγή διαζυγίου.


Στην δεύτερη περίπτωση, η Αρχή απεφάνθη αρνητικά για αίτημα συζύγου που ζητούσε να μη γίνουν δεκτά αποδεικτικά στοιχεία από τον υπολογιστή του που φανερώνουν τις αρρωστημένες ορέξεις του καθώς επρόκειτο για υλικό παιδικής πορνογραφίας. Το εξωφρενικό ήταν ότι σε αυτά συμπεριλαμβανόταν και η 4χρονη κόρη τους…!

Η πρώην σύζυγος υποστήριξε ενώπιον της Αρχής ότι είχε υποψίες ότι ο σύζυγός της πραγματοποιούσε συστηματικά επισκέψεις σε ιστότοπους με πορνογραφικό περιεχόμενο, ενώ ανέφερε, επίσης, ότι στο σκληρό δίσκο του υπολογιστή βρήκε μεταξύ άλλων «αρχεία με παιδικό πορνό».

www.trelokouneli.gr

Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα “Like” και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας…!
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa