Την κορόιδεψε στο facebook… και τον «εκδικήθηκε» στο μαγαζί του!


Tου την... έστησε κι όχι απλώς τον ξεμπρόστιασε διαδικτυακά, αλλά κόντεψε να τα κάνει γυαλιά - καρφιά μέσα στο ίδιο του το μαγαζί. Ο λόγος για 40χρονη ελεύθερη Πατρινή η οποία πριν από λίγο καιρό ξεκίνησε επικοινωνία με έναν «φίλο» της από το προφίλ της στο facebook. 


Εκείνος της παρουσιάστηκε ως... «ελεύθερος και διαθέσιμος», ωστόσο αποδείχθηκε πως ήταν παντρεμένος και μάλιστα πατέρας δύο παιδιών. 


Αλλά το χειρότερο δεν ήταν αυτό. Ήταν το γεγονός ότι ενώ η επικοινωνία τους ξεκίνησε με τις καλύτερες δυνατές προδιαγραφές και με αρκετή δόση... ειλικρίνειας και αγνότητας, αποδείχθηκε τελικώς πως όλα ήταν φαινομενικά, καθώς η επαφή εξελίχθηκε σε ξεδιάντροπο και άκρως προσβλητικό, εκ μέρους του ανδρός, καμάκι! 


Αρχικά, η συγκεκριμένη του δήλωσε την άρνησή της να δεχθεί σεξουαλικά υπονοούμενα και του ζήτησε να διακοπεί οποιαδήποτε επικοινωνία. 
Όμως ο διαδικτυακός της «φίλος» δεν καταλάβαινε τίποτα και συνέχισε απτόητος. Επρόκειτο για κανονική παρενόχληση αλλά μέσα του ίντερνετ. Κι επειδή δεν σταματούσε με τίποτα, η ίδια πήρε την απόφαση να του δώσει ένα γερό μάθημα. Και το έκανε με το να τον εκθέσει στο ίντερνετ και σε δικούς του φίλους. 


Πώς; Βάζοντάς τον να ξαναμιλήσουν μέσω του chat και αφήνοντάς τον να... εκφραστεί ελεύθερα και χωρίς τον παραμικρό περιορισμό. Και εκεί ο «φίλος» τα έγραφε όλα, ακόμα και ανήθικες προτάσεις. Και η γυναίκα έκανε αντιγραφή του γραπτού κειμένου και ανέβασε όλο τον διάλογο στον «τοίχο» του στο facebook, με αποτέλεσμα να το διαβάσουν όλοι οι φίλοι του...


Έφοδο και στο μαγαζί του...
Όμως στην υπόθεση υπήρξε και συνέχεια. Ποια ήταν αυτή; Η εξαγριωμένη γυναίκα πήγε με μια φίλη της στο μαγαζί που ο ίδιος διατηρεί στο κέντρο της Πάτρας και προκάλεσε καυγά. Άρχισε να διαμαρτύρεται για τα όσα της έλεγε μπροστά στους θαμώνες και τους υπαλλήλους του. 


Βέβαια δεν γνώριζε ότι ανάμεσα στους παρευρισκόμενους ήταν και η... σύζυγος του καταστηματάρχη ο οποίος προοσπαθούσε να την κάνει να σωπάσει αλλά δεν τα κατάφερνε. Και όπως ήταν φυσικό, η δεύτερη αντίδραση που αντιμετώπισε ήταν αυτή της γυναίκας του...
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa