Οι ταυρομαχίες έβγαλαν τους Κολομβιανούς από τα ρούχα τους! [βίντεο]


Κολομβιανοί ακτιβιστές υπέρ των δικαιωμάτων των ζώων σε μια ιδιαίτερη και καινοτόμο διαμαρτυρία κατά των ταυρομαχιών, βγήκαν κυριολεκτικά από τα ρούχα τους και εκδήλωσαν τη στήριξή τους στους ταύρους.
Η διαδήλωση έγινε στην πλατεία Μπολιβάρ, στο κέντρο της πρωτεύουσας Μπογκοτά, η οποία γέμισε από γυμνούς άνδρες και γυναίκες που είχαν βάψει τα σώματά τους σε χρώμα κόκκινο και καφέ.
Τα χρώματα που επιλέχθηκαν αντιπροσώπευαν το καφέ των ταύρων και το κόκκινο αίμα τους που ρέει άφθονο όταν  τους πληγώνουν οι ταυρομάχοι.
Οι ακτιβιστές σχημάτισαν με τα κορμιά τους το σχήμα ενός αιμορραγούντος ταύρου, απαιτώντας να μπει ένα τέλος στις ταυρομαχίες στη χώρα.
Το παραπάνω «σπορ» είναι ιδιαιτέρως αγαπητό στην Κολομβία και, μέχρι στιγμής, οι νομοθέτες της έχουν αρνηθεί να το απαγορεύσουν.
Ίσως, αυτή τη φορά –και με τις ταυρομαχίες σε Ισπανία και Πορτογαλία να έχουν ήδη απαγορευθεί- αλλάξουν γνώμη και σκεφτούν, πέρα από τον ανθρώπινο παράγοντα του εγωκεντρισμού και τα άβουλα ζώα που χαίρονται να βασανίζουν.
Δείτε το βίντεο:
tsantiri.gr
Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα “Like” και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας…!
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa