Ποιό γνωστό Μοντέλο θα περπατήσει στα σκαλιά της εκκλησίας;;



Μπορεί μέχρι σήμερα να μην είχε απολύτως καμία σχέση με τον γάμο, όμως τώρα, όχι μόνο το σκέφτεται σοβαρά, αλλά όρισε και ημερομηνία γάμου.

Ο λόγος για την σέξι και πληθωρική Εύα Λάσκαρη, η οποία στα τέλη Αυγούστου παντρεύεται τον αγαπημένο της DJ Dino. Οι δυο τους είναι μαζί εδώ και επτά μήνες και αποφάσισαν να περάσουν μαζί το υπόλοιπο της ζωής τους.      

«Ήταν κάτι που μας βγήκε κατευθείαν. Από την πρώτη στιγμή που είδαμε ο ένας τον άλλο, σκεφτήκαμε ότι θέλουμε να είμαστε για πάντα μαζί. Έδεσε κατευθείαν η χημεία μας και ο έρωτάς μας ήταν κεραυνοβόλος. 


Έχει άψογη συμπεριφορά απέναντί μου. Μου αρέσει ο τρόπος με τον οποίο διαχειρίζεται όλα τα πράγματα, έχει μια εικόνα του σκληρού, ενώ κατά βάθος είναι πολύ γλυκός άνθρωπος»,δήλωσε στην εφημερίδα Espresso η Εύα Λάσκαρη, η οποία αποκάλυψε ότι το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε πριν από τις γιορτές στην Σκωτία.

Μάλιστα, δεν έκρυψε τα αισθήματά της για τον αγαπημένο της, τον οποίο όπως είπε, ζηλεύει ίσως και περισσότερο από όσο ζηλεύει εκείνος. «Με ζηλεύει, όμως, εγώ τον ζηλεύω πιο πολύ, γιατί οι γυναίκες έχουμε το ζιζάνιο μέσα μας».

Για τις 25 Αυγούστου έχει οριστεί ο γάμος της Εύας με τον σύντροφό της. Το μυστήριο θα τελεστεί σε εκκλησάκι της Μυκόνου. Αυτό που την ενδιαφέρει περισσότερο; «Πρώτα ο Θεός να γίνει ο γάμος να είμαι μια ωραία νυφούλα, μαυρισμένη. Μετά θέλουμε πολύ να κάνουμε μια μεγάλη οικογένεια. Γι’ αυτόν άλλωστε τον λόγο παντρευόμαστε».    

Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα “Like” και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας…!
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa