ΔΗΛΩΣΗ ΦΩΤΙΑ από πρώην διάσημης:«Κάναμε έρωτα σα ζώα»....Αποκαλύπτει τα πάντα για τις ερωτικές τους στιγμές!


Σε δηλώσεις που καίνε και σίγουρα θα ανάψουν φωτιές, προχώρησε πρώην γνωστής τηλεπερσόνας σε βιβλίο που γράφει ο ίδιος. 
Ο λόγος για τον Ray J, πρώην σύντροφοςτης Kim Kardasian, που προχωράει σε πολύ καυτές λεπτομέρειες για τις προσωπικές του σχέσεις με την Kim.


Ο πρώην αποφάσισε να βγάλει βιβλίο και να δώσει στο φως της δημοσιότητας όλα όσα έκανε μαζί της στο κρεβάτι και όχι μόνο. Με τον συγκεκριμένο κύριο η Kim είχε γυρίσει και την περιβότητη sex tape το 2007. Όπως αναφέρει το star, δημοσίευμα της «New York Post» ο Ray J, αποκαλύπτει στο βιβλίο του ότι η Kim Kardashian είχε απατήσει τον πρώτο της άντρα μαζί του.

Πολλές hot αποκαλύψεις βγαίνουν στο φως για την Kim Kardashian, που κατά πως φαίνεται ήταν πολύ ατακτούλα στο παρελθόν.



«Για να είμαι ειλικρινής, η ιστορία μεταξύ μας δεν άρχισε σωστά. Γνωριζόμασταν για λίγο στο παρελθόν, αρχίσαμε να βγαίνουμε ραντεβού, αλλά εκείνη ήταν παντρεμένη. Η Kim μου έδειχνε πως με θέλει πολύ. Άφησε τον σύζυγο της για μένα και αρχίσαμε να κάνουμε sex. Τα πράγματα μεταξύ μας έγιναν πολύ γρήγορα!»


Ο πρώην κάνει και αναφορές σε hot ροζ λεπτομέρειες για την ερωτική του ζωή με την γνωστή τηλεπερσόνα: «Κάναμε έρωτα σαν ζώα. Ήμασταν σεξουαλικά ελεύθεροι να δοκιμάσουμε το οτιδήποτε. Και το κάναμε!» περιγράφει ο ίδιος. Η σχέση μας είχε πολλή άγρια χημεία»! Όσο για το την Kim; Εκείνη απαντάει ότι όλα αυτά γίνονται μόνο και μόνο ο πρώην σύντροφός της να πουλήσει περισσότερα αντίτυπα το βιβλίο του. Μάλλον έχασε τον ύπνο της το άτακτο πλην τίμιο κορίτσι…..


 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa