«Φωτογραφική» σύλληψη


Ένας 19χρονος ημεδαπός και η 17 χρονη φίλη του ουκρανικής καταγωγής συνελήφθησαν από τις αστυνομικές αρχές την ώρα που επιχειρούσαν να πουλήσουν κλεμμένη φωτογραφική μηχανή. Όπως αποκαλύφθηκε στη συνέχεια μετά από έρευνα της αστυνομίας, οι δύο συλληφθέντες συμμετείχαν σε λεηλασίες καταστημάτων στο κέντρο της Αθήνας κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στις 12 Φεβρουαρίου, ενώ υπάρχει και συγκεκριμένη αναφορά για πλιάτσικο σε γωνιακό κατάστημα στα Χαφτία, η ζημιά του οποίου ανέρχεται σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη στο ποσό των 120.000 ευρώ.
Κατά την έρευνα που διενεργήθηκε στο σπίτι του 19χρονου βρέθηκαν κλοπιμαία αξίας 20.000 ευρώ καθώς και μικροποσότητες ναρκωτικών ενώ στο σπίτι της φίλης του βρέθηκαν επίσης κλοπιμαία άγνωστης αξίας.
Εις βάρος των δραστών που συνελήφθησαν στις 18 Φεβρουαρίου ασκήθηκε ποινική δίωξη για διακεκριμένη περίπτωση κλοπής και αναμένεται να οριστεί η δίκη.
Τα στοιχεία και οι φωτογραφίες των δραστών έχουν δοθεί στη δημοσιότητα από τη δίωξη με το σκεπτικό της προστασίας του κοινωνικού συνόλου και βρίσκονται αναρτημένα στο astynomia.gr.
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa